torsdag 31 mars 2011

Hur många lingon finns det i världen

Idag är en tråkig blogginlägg dag. Har jobbat idag från tidig morgon till kl 15. När jag slutat kom Eric och lämnade Milo för han skulle iväg och handla. Helt sjukt... vi har jobbat om varandra denna vecka och ingen mat hade vi hemma så vi löste det så att Eric handla själv eftersom jag skulle iväg kl 17 igen så tog jag Milo och gick hem.
Hemma hann jag bara byta om och äta lite sen iväg på bio...som jobbet betalade. Kors i taket. Vi såg filmen "Hur många lingon finns det i världen" och den handlar om utvecklingsstörda. Den var rolig men lite ledsam också. 
Efter filmen var vi några som gick till Gillet och tog ett glas. Eller alla tog flera men jag satt under två timmar och smuttade på ett glas vitt och drack lika mycket vatten men känner mig ändå lite lullig. Det är ju nästan pinsamt. 
Nu ska jag lägga mig och hoppas jag inte är bakfull i morgon ;p

onsdag 30 mars 2011

Det blev pannkaka...

...och då menar jag inte till middag ;) ska berätta sen. 
Först ska jag visa vad min lilla fis gör när han ligger i gymmet. Eftersom han upptäckt att han även har fötter så ligger han med dem upp i vädret. Detta gör att han sparkar bort gymmet så det hamnar på honom. Inget han bryr sig om direkt utan han fortsätter tugga på det han kommer åt.
Tada! :)
 På förmiddagen tog jag tag i massa saker och ringde dem sista samtalen jag skjutit upp. Gjorde även en inköpslista och en shoppingrunda eftersom jag ville utnyttja presentkort och rabattkuponger. Innan jag och smilo gick ner på stan stärkte vi oss med en banan :) 
 Alla fall var jag as taggad och glad över det fina vårvädret. Jag började hela stadsvistelsen med två burgare på donken. Sen blev det bara pannkaka som sagt. Hann inte ens göra hälften för Milo vakna och ville inte shoppa. Blev putt och gick hem. Men det gick över snabbt för fick ändå det viktigaste gjort. 
Lite saker från clas ohlson. Hörselskydd till smilo, reflexskydd till vagnen, dusch hylla och förvaringsbackar.
Och så blev det ett par skor. Gillar min gummistövlar men det passar inte till allt plus att det inte är slask längre. Vad tycker du? Kan jag ha dem? Dem passar bra till mina jeans leggings, vanliga leggings och tror det blir bra till dress byxor också.

När vi kom hem halv tre sov vi till halv fem, sjukt skönt. Sen blev det bullbak till min födelsedag på söndag :) yippie. Denna gång blev dem as bra och kunde jag skulle jag posta några bort till dig <3
Föresten..vill du prata på skype på söndag? Vara med lite på fikat :) Alla kommer kl 14 svenne tid. 

 Eric har varit borta hela dagen i Stockholm på The Studio och provfotat. Han har sökt jobb på det som ska öppna i Uppsala. Milo la sig redan kl 18 ikväll så jag blev taggad igen och fixade och donade efter middagen :)

/Kram

tisdag 29 mars 2011

Nu är det jul igen...

... eller inte riktigt men det har snöat idag :( tack och lov ligger det inte kvar. 
Milo sov lite längre idag så det var bara att göra oss klara och äta lite innan vi skulle till öppna förskolan med Emma och Leo. Vi är ju i Almtuna kyrka, i deras lokaler under kyrkan. Lite svårt att förklara men byggnaden är som huset i Balingsta. Övervåningen går ihop med marken på baksidan. Aja strunt i det. Alla fall var vi i kyrkan idag och hade mamma/bebis gudstjänst. Det var riktigt mysigt. Dock satt det någon skum typ i bänkraderna och han var även med sen när vi skulle gå runt i ring och sjunga. Även på fikat efter där nere var han med och satt i ett hörn. Vet inte om det var någon som bara var där eller som typ hade praktik. Han var väl ändå runt 35 år kanske. Mysko.
Leo och Milo hade som vanligt mycket kontakt med varandra. Dem är så söta :)
 Efter träffade jag mamma på en lunch. Vi åt på lilla Valvet, det ligger i hörnet på Siviatorg mittemot ukk. Det var fint där och helt okej mat. 
 Lite, lite shopping blev det efter också för mamma hade en rabattkupong på barnkläder så vi gick till Lindex. Och äntligen hittade jag en vanlig jacka till smilo som han kan ha i vår och sommar. Så blev det två pyjamas i nästa storlek också.

När vi kom hem ringde jag några samtal som jag skjutit upp och städade undan lite. Men ganska snabbt blev både jag och Milo trötta så vi sov en timme istället ;)
A ringde skatteverket för fick kvarskatt förra året. Har ringt dem två gånger under förra året för att fråga hur jag ska betala in osv. Båda har sagt att det kommer hem ett inbetalningskort och att det skulle betalas senast i mars detta år. Men inget har kommit med posten så ringde idag. Då säger dem att dem skickat ut, men jag har verkligen inte fått något, och sista dagen att betala var 14 mars. Dem bad lite om ursäkt men det satt långt inne och så fick jag uppgifter så jag kunde föra över pengarna. Suck.

Kvällen har jag spenderat med Shilan på Unico. Dem har gjort om där och det är super fräscht och mycket mer som en restaurang. Måste gå dit med Eric någon kväll. 
Nu ska jag lulla runt lite och sen ramla ner i sängen :)

/Kram

måndag 28 mars 2011

Vart tog dagen vägen?

Smilo och jag tittade på Vakna eftersom dagen började tidigt. När han sen ville sova lite gjorde jag det också, även om jag kände mig utvilad i morse för jag skicka in Eric till Milos rum i går kväll. Kunde inte ta en natt till med snarkande men kände mig som planetens elakaste människa. 
På förmiddagen kom Ylva förbi och passade Milo när jag var iväg på en sak. När jag kom hem igen gick vi iväg till UKK för lunch. Dem har jätte god mat där och fast det är lunch blir man serverad. Vi måste gå dit sen när du kommer hem :)
Milo var duktig och satt i barnstol hela tiden
 Idag var det premiär för att åka i sittdelen :)

Ylva gick en promenad sen så jag kunde tvätta. 
Har mått skit illa hela kvällen :( men hoppas det går över för det är så drygt. 

En helt annan sak...jag såg en trailer på tv om en ny film. Första klippet blir man riktigt glad av och danssugen ;) tänker på Milo när jag ser den lilla blåa fågeln



söndag 27 mars 2011

Sommartider hej, hej

Inatt fick vi också sommartid. Var väldigt snurrig igår kväll och nervös att komma försent till jobbet och om mobilen skulle ställa om sig själv. Men det gick bra. 
Ja idag har jag jobbat hela dagen, det gick bra och dagen gick snabbt även om jag fick vara i en annan grupp. När jag kom hem halv fyra stupa jag i säng för jag var as trött och sov i två timmar. Sen vart det pizza till middag. Fan syrran jag kommer bli fet som ett hus så det måste bli ordning nu. Måste ge mig ut och köra power walk i veckan som kommer. Hoppas du lyckas bättre med kost och motion :)
Ja du ...lovar att vila upp mig och inte jobba på ett tag så det blir lite roligt innehåll här plus lite fina bilder.
Men för att få en lite färgklick bjuder jag på en gammal bild :) lite gangsta, fjortis bild ;p
 <3

/Kram

lördag 26 mars 2011

Tröttma

Inatt började Eric snarka igen, men han gick in och la sig i Milos rum så jag inte skulle bli störd. Tack för det känner man, men då har Gördis en såndär galen natt när hon ska in i alla garderober som finns i lägenheten och bara vara allmänt dryg. Att Milo sen valde att kliva upp 6.30 kändes inte bättre. Så just nu är jag lite mer än fruktansvärt trött. Så sak nog natta mig själv efter detta inlägg även om klockan bara är åtta. 

Efter att jag plockat undan det sista från igår så blev det film. Även om Milo var himla sugen på att titta så fick han sova istället. Det blev ingen roligare film än Final destination 1. 
 Efter filmen gick Eric och sov en timme och då passade jag på att kolla lite på nätet....
 ...ha sångstund med Milo....
 ...rensa lite bland gamla saker...
...och bara mysa med min lilla bebis :)

 När Eric sedan gick upp var det min tur :) killarna gick ut på en promenad och jag fick sova i två timmar. 
Efter lunchen behövde jag komma ut i det fina vädret så tog bussen bort till jobbet och hälsade på med Milo. Fikade även hos en av vårdtagare som inte sett smilo.
En power walk hem blev det inte men en vanlig promenad alla fall :)

/Kram



fredag 25 mars 2011

Ojoj

Nu är man mör. Sjukt trött och hoppas man får sovmorgon. Vågar nästan tro på det för klockan är 22 och Milo ska nu lägga sig. 
Har jobbat idag...och ja det var okej, hade lite ångest på vägen dit men fick en bra runda. Dock fick jag ingen cykel så har fått gå runt och sammanlagt har jag kanske gått närmare 3 km. 
När jag kom hem möttes jag av en trött och hängig Eric så det var bara att styra upp kvällens planer och börja med tre rätters. Vi hade nämligen Erik, Emma och Leo på middag. Jätte lyckat och sjukt god mat om man får berömma sig själv :) Men nu är man mätt och trött så ska lägga mig i sängen och bara titta vem som vinner Let´s Dance innan jag somnar. Exakt nu är det slut så kommer inte tjata om det på fredagarna nu ;)
Inga bilder men tyckte inte någon av mina pensionärer gör sig bra på bild och under kvällen glömde jag helt bort. 

Hoppas du har det bra <3

/Kram

torsdag 24 mars 2011

Vad jag mer gjort

Det var kul att prata med dig idag :) 
Har precis duschat och jag älskar mina nya hårprodukter. Skönt med riktiga produkter. Ska snart krypa ner i sängen för har varit riktigt trött hela dagen. Klockan är inte ens nio så känner mig som en pensionär men ska jobba imorgon också så måste knyta mig tidigare.
Annars idag har det inte hänt jätte mycket. Var och tog mitt cellprov som gick bra men fick uppleva lite skrämmande saker innan. Okej inte skrämmande kanske. Först när jag skulle anmäla mig i kassan var det först en tant som tog nummerlapp, sedan en kvinna och sist jag. När tantens nummer kommer upp typ springer kvinnan fram och anmäler sig. Tycker man borde vänta på sin tur. Alla fall..sen kommer jag upp kvart i tio som jag har fått inbokad och dubbel kollat. Sen sitter jag och väntar och väntar. Klockan tio kommer det en barnmorska och frågar om jag är Sandra och säger att jag hade tid 9.20. 
Okej så dem bokar in en tid och säger en annan eller vadå. Men det fanns en ledig barnmorska så fick ta det men ändå.

Efter så åkte vi ut till mamma och åt god lunch och fikade som vanligt :) så skönt att åka ut, känns som man bara kan släppa allt för ett tag. 
 Smilo hade sina fina hängselbyxor. 

Efter att vi pratat med dig åkte vi hem. Har varit seg så mycket har inte hänt ikväll. Kollade på Big Brother och dem är fortfarande lika störda men kände för att se lite pinsam tv :)
Natti natt!

/Sandra

onsdag 23 mars 2011

Lite nytt

Milo vaknade första gången för mat kl 04.30 vilket är jätte skönt för då får man sova länge innan man måste upp och fixa. Tyvärr snarkade Eric så jag vaknade en del under natten...hade lust att knuffa honom ur sängen. 
Kvart över åtta vaknade jag av Milo men han somnade om igen för han är sjuk idag :( Han är förkyld och har haft feber men inte så hög, tempen har legat på 38 grader. 

Under förmiddagen sov han mest och jag pysslade med allt möjligt.
Efter lunch gick vi på öppna förskolan. Idag var det riktigt många mammor och bebisar där, vi kanske var 12 mammor. Nästan hela gänget från föräldrarutbildningen var med, bara Michaela fattades.
Milo, Leo och Tage i babysitter och Theo i Lindas knä. Arvid var på en annan plats i lokalen vid foto tillfället :) Lilla Alva i lila kom med istället.
 Min fina smilo som verkar vara den enda som kan sitta i stol.
 Efter gick jag och Emma och gjorde massa ärenden... så kom inte hem förns kl 17.
Har testat mina kläder från Halens som kom idag. Fick några saker nu så kommer resten i mitten av april. Tog lite kort för att höra vad du tycker.
Vårjacka..tycker den billiga från Rusta inte är så snygg längre. Det har den väl aldrig riktigt varit heller men...
 Tröjan framhäver tyvärr min pluffsmage men nu har man en morot att bli av med den :)
Eric säger en rolig sak när han tar detta kort så det är inte så att jag är as glad bara sådär.
 Partytunika som man kan ha svarta leggings och stövlar till kanske 

Vad tycks? :) föresten du svara aldrig vilken hårfärg det var jag tonade med förra gången. Det är samma som du hade tror jag. Tänkte fixa håret för börjar se lite blekt ut.

/Kram

tisdag 22 mars 2011

Idag var det 19 grader i solen

Att gå upp kl 6 är drygt. Gå upp före kl 7, det är jobbigt. Hoppas det bara var en två dagars period som Milo haft nu. Som tur var så ville han lägga sig och sova lite igen vid kvart över sju. Vi skulle iväg kvart i nio men ställde ingen klocka eftersom han aldrig brukar sova mer än en halv timme. Kvart över åtta flyger jag upp eftersom vi båda var halvt påklädda och väskan var inte packad. Men vi kom i tid och mötte upp Emma och Leo. Idag testade vi öppna förskolan som vi hör till. Det var bra där. Lite mammor man känner, bra fika och allmänt trevligt. Så dit ska vi gå alla tisdagar vi kan och orkar. Men efter sångstunden blev Milo trött och ville sova i mjukliften. 
 Idag hade vi även bvc och nu väger fisen 7350 g och är 66,5 cm. När det korta besöket var klart gick vi hem till Emma och Leo för lite lunch. Hon hade gjort världens godaste pasta carbonara och jag åt som en häst. Smilo och Leo låg och pysslade lite i babygymmet. 

Dem är bästa polers och hade lite närkontakt. Några tjuvnyp blev det också och så pillade Milo Leo i örat :) tyvärr kom det inte med på filmen.
 Vi ska också köpa sådana hörselskydd till Milo. Kan vara bra att ha. Om inte annat kan han sätta på sig dem om vi blir för tjatiga ;)

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Helena på middag. Det var sjukt kul, vi kollade på sjuka Big Brother och dem är verkligen helt störda dem som är där inne. Brukar inte kolla men fick vika mig eftersom dem andra följer det. 
Klockan står på 21.15 och jag tänkte faktiskt göra som mina killar och sova nu.

/Kram

måndag 21 mars 2011

Såg att du gillade designen..

... och jag är riktigt nöjd med den själv. Valde en enkel i början för Eric skulle hjälpa mig att fixa den sen, men orkade inte vänta längre så valde bara en ny mall.  
I morse kände jag mig riktigt obehagligt trött när Milo fick för sig att starta dagen kl 6. Men som tur är har jag världens finaste sambo så han gick upp och jag fick sova vidare :) han är en guldklimp. Men klockan ringde vid 8.30 för skulle iväg och träffa en person och sen ta cellprov som jag berättade i söndags. Det var 45 minuter mellan besöken så jag gick och inhandlade bra schampo, balsam och inpackning. Nu ska jag få Sveriges vackraste hår :)

Men cellprov blev det inte taget idag. När jag kom så frågade jag om det verkligen var okej att ha lite mens som hon som bokade mig sa. Det var det absolut inte. Nehe..så fick en ny tid. 
Aja gick hem till mina älsklingar och så kom Stefan över och vi åkte till IKEA och käka lunch. Vi passade på att slänga in vagnen på service på babyland också.

När vi kom hem på eftermiddagen var det tvätt igen och Bördi fick ett nytt favvo ställe :)

Annars har det varit lugnt idag. Gjort dem vanliga kvällsbestyren och badat min lilla grisekno :)

/Kram

söndag 20 mars 2011

Nu är väl våren ändå här

Idag var det strålande sol ute. Så himla skönt att det börjar gå mot varmare och ljusare tider. Jag hade bjudit in Sara på brunch idag så fixade med det på förmiddagen och så gick vi till Willy´s för att handla det som saknades. 
Upptäckte igår att någon satt upp ett kort på Viktoria och Daniel i vårat källsorterings rum. Så gick förbi på vägen hem för att få ett bildbevis. Vet inte om det är någon som älskar dem och känner att det måste finnas bilder på dem överallt eller om det är någon som tycker att dem är skräp och platsar i ett soprum. Lite nyfiken på vem som satt upp bilden och varför är jag. 

Så vid kl 11 kom Sara och vi åt brunch. Hade ordnat med massa gott. Äggröra och bacon, grillad kyckling och potatissallad, fil och bröd med pålägg. Och efter åt vi pannkakor. Eftersom jag var så duktig och fyllde upp maskinen och satte på den så fanns det bara en gaffel kvar...så då tog jag Milos bestik. Man tager vad man haver så att säga :)

Efter att vi pratat med dig så tog vi en promenad. Milo fick sitta i bärselen och titta på massa spännande saker men sen ville han ligga och sova i vagnen. 

Vid matlagningen blev jag och Eric ovänner och jag slet sönder hans tröja....neeej jag bara skojja :) hihi. Han hade ett lite hål och då sa jag att han skulle slänga den där eftersom han har massa tröjor och då slet han sönder den. Så kul har vi, hehehe.

/Kram  

lördag 19 mars 2011

Nya innestället

Tror nästan Milo kan skilja på vardag och helg. För idag tog vi sovmorgon till kl 9 :) super skönt. Hade sjukt konstiga drömmar i natt. En var att jag träffade några från föreningen Samvetet och vi pratade om Gördis. Så frågar dem vad jag döpt om henne till och då säger jag Milo. Skumt.
 Efter frukosten så fick jag världens städryck. Det var jätte soligt och fint väder så ville vårstäda. Dammsög och började rensa ut garderoberna i hallen. 
 Och som tur var så tyckte Milo det var helt okej och var lugn hela tiden jag städade.
 Lilla Gördis var lite sur på mig i morse men det verkade lagt sig lite på förmiddagen...eller? :)
 Efter lunch så slappade vi lite men ville gå ut eftersom det var så fint väder. Så vi tog en promenad till Gränby Centrum som är det nya innestället. Det är där man umgås, det är där man shoppar, det är där man hänger helt enkelt. Vardag som helg. Så jag tänkte jag skulle ta en power walk dit och handla lite. Köpte en "burk" för nappar som jag velat ha länge och så blev det tre bodys och 10 par strumpor i nästa storlek. Det var extrapriser så det blev 200 kr för alla kläder. Tror hon som stod i kassan gillade mig. Dem hade erbjudande på kläder och då fick man våtservetter och nappar. Men fast jag inte handlade av dem varorna så fick jag ett paket våtservetter :) Hon var jätte trevlig och så tyckte hon Milo var jätte söt.

När vi kom hem fortsatte jag att städa lite och sen var det dags för middag. Gjorde min fantastiskt underbara och perfekta potatisgratäng, ska göra en form till dig när du kommer hem. Du kommer svimma så god är den, hehe. 
Just nu tittar jag på körslaget...eller tittar och tittar, det var inte så roligt så bloggar istället :)
Vi hörs i morgon.

/Kram

fredag 18 mars 2011

Makeover

I morse ville Milo varken ha ersättning eller gröt. Ingen frukost alls men lika glad var han ändå. Jag gjorde frukost till mig alla fall och så tittade vi på Vakna med the voice. Tog mig i kragen också och gjorde lite mer från min Att göra lista. Samtidigt låg Milo och försökte rulla runt medan han spanade in sina tofflor med små skallror på.

En liten stund i gymmet blev det också. Men nu är det verkligen sunkigt, hehe :) 

Efter lunch kom Kattis hit för jag skulle göra i ordning henne till en middag hon skulle på ikväll. Milo låg och pysslade med annat. 
 Ögonsminkningen syns inte så mycket på kortet men det var lätt sotat med vinrätt i..typ. 
 Milo blev också fin sen ;)

När Kattis gick så tog jag och smilo en promenad till ICA för att köpa lite fredagsgodis. Kände att jag behövde komma ut också trotts att det snöa mycket :( hoppas det försvinner lika fort nästa vecka.

Sa ju att Milo försökte rulla runt i morse...något han gjort länge. Och när vi kom hem så gjorde han det :) Lilla fina Milo rullade runt för första gången idag. Han blev lite rädd men sen gjorde han det massa gånger under kvällen.
Han låg på rygg från början (i filmen) men jag var lite seg med kameran :)

Nu är det snart dags för let´s dance och lite godis :)

/Kram


torsdag 17 mars 2011

Fullt schema

Nu när Milo går upp kl 7 så känner jag att det jobbiga är att jag inte vet vad jag ska göra så tidigt på morgonen. Idag har det dock inte varit problem att få tiden att gå. Till frukosten tittade vi på en film och sen vid halv tio gick jag och Milo till öppna förskolan. Även två av mammorna från föräldrar gruppen kom för att testa denna öppna förskola och sen var det en till. Ganska skönt när det inte är så många, man får mer tid att lära känna nya mammor. Hon som var där idag verkade jätte trevlig så hoppas hon är där nästa vecka. 

Milo i babygymmet
 Milo i mjukhagen

Efter gick jag en lång promenad så Milo fick sova ordentligt på dagen.
 När vi kom hem vad det lunch och sen iväg till babymassagen. Idag kändes det faktiskt riktigt kul...lite tråkigt att det var sista gången det skulle känns bra bara. 
Skyndade hem sen för att prata med lilla dig :) det var kul att få prata, var så lång tid senast.
När vi avslutat gjorde jag mig i ordning och sen tog jag och Åsa bussen till restaurang Il forno. Det var riktigt god mat och bra service. Kan tänka mig att gå dit igen. Hehe..är ju inte så van med alkohol så efter fördrinken cosmopolitan och cidern till maten så var man lite simmig i ögonen ;p
Nu ska jag krypa ner i sängen och be en stilla bön att smilo sover till kl 6. 

/Kram

onsdag 16 mars 2011

Hej

Man tackar för Vakna med the voice som går varje vardags morgon. Det blir lite lättare att vakna om man slår på tv:n, speciellt när Milo väljer att gå upp kl 7.20 :)
Kände mig lite trött i kroppen idag så när Eric och Milo gick ut på en förmiddags promenad passade jag på att sova. Mamma ringde när jag somnat så sa att jag ringde tillbaka senare. Kände mig lite taskigt, men ville inte vara halv degig när vi pratade. Sen när jag lägger ner huvudet på min älskade kudde kommer fastighetsskötaren med sin gigantiska traktor och håller på precis utanför vårt fönster. Trodde minsta att hela gården skulle vara uppgrävd och 17 nya höghus skulle vara placerade i gropen. Men det var bara snöhögen under balkongen som var borta visade det sig. Fattar inte att man kan väsnas så mycket för en liten hög av fruset vatten. Han kanske hade agg mot något :P
När vi åt lunch idag fick Milo lite banangröt. Idag fatta han...han åt hela portionen :) och han gapade efter skeden också. Efter halva portionen blev han ledsen och fick sitta i mitt knä för vi trodde han var klar men han gapade efter resten.

Efter lunch var det mammagrupp och idag pratade..eller rättare sagt fick vi information om trafiksäkerhet. Nu när det blir vår ska jag köpa en cykelhjälm. Något jag borde gjort för länge sen. 
Vi tog bilen till bvc för efteråt åkte vi och storhandlade. Vi brukar ha Milo i vagnen och en kundvagn men idag hittade vi en kundvagn med babyhållare. Pöörfekt :) Gick lite lättare att handla. 

Jag tänker på dig och är så stolt över dig och allt du gör <3

/Kram

tisdag 15 mars 2011

Lite gnäll men snäll

Lilla smilo. Han har varit gnällig hela dagen ...enda tills Eric kom hem. Saknade nog pappsen :)
På förmiddagen försökte jag roa honom så gott jag kunde och lyckades ganska bra ett tag med gymmet. Lite roligt var när jag satt vid datorn och han låg i gymmet bakom mig. Det spelar en liten melodi och så rör sig djuren som hänger fram och tillbaka eller upp och ner. Helt plötsligt börjar melodin spela långsammare och långsammare. Ungefär som när batteriet tog slut i bandspelaren man hade när man var liten. Jag vänder mig om och ser att han håller i papegojan så den inte kan åka upp och ner, det var därför den lät långsam. 

Skulle på lunch hos Johanna idag men eftersom lilla Linus blivit sjuk igen ställde hon in. Istället kom Åsa och Helena hit på lunch.

Sen hade jag tvätt igen eftersom jag glömde tvätta mina leggings i lördags. Var ganska bra också för Milo bajsade ner Erics byxor igår. Precis...massa bajs, hehe. Vet inte hur det kom ut ur blöjan men det gjorde det alla fall.

Lill fisen la sig redan kl 19 idag så har haft kvällen fri :) har gjort manikyr och rakat hela mig känns det som. Börjar känna mig lite hetare än en tråkig hemma mamma. Ska ju bli sexy mama ;p

Gördis klagar lite på att jag tar hennes stol när jag bloggar. Men kan hon inte ligga på själva sittdynan så lägger hon sig på ryggstödet. Sötnöt!


/Kram

måndag 14 mars 2011

Små lyckosaker

Älskar mitt barn. Han sov sjukt bra i natt så kände mig pigg när det var dags att gå upp. Hade massa telefonsamtal att göra och några ärenden. Ringde hälften av samtalen och uträttade inget av ärendena. Men så kan det va...gör det i morgon istället. På förmiddagen fick jag ett mess från den nya mamman i mammagrupp, samma person går också i massagegruppen, om jag ville följa med på en promenad. Blev jätte glad att hon hörde av sig. Hoppas vi kan börja umgås mer.
Sen vart det lite lunch innan vi gick till farmor. Milo fick banangröt och det smakade väl sådär. Eller han tyckte nog det var gott men har inte riktigt fattat grejen med mat i andra former är helt flytande. Smakade själv på den och det var helt ok. Skulle kunna äta en portion om det krisar :) 
Jag vet... sjukt kladdig och jag gillar inte barn som är det men har lite parkinson ( eller hur det stavas) med skeden. 

Alla fall på vägen till farmor blev jag sådär lite mysigt varm i hjärtat när jag svängde upp på en trottoar som var ren från snö OCH grus. Nu känns våren ganska nära :) det är lycka, hehe.

Milo var glad ett tag men efter ca två timmar blev han skit less så vart tvungen att gå. Och eftersom Eric satt på bussen hem gick jag till stationen för att möta honom.
Satte mig bakom Katalin och solade lite eftersom jag kom lite tidigt. Så passade på att fota hur det ser ut bakom stationen nu, så du håller dig uppdaterad :) Dem bygger ju för fullt.


Smilo sov som en stock. Och idag kom jag ihåg att sätta upp elefanterna på vagnen. Men måste hålla med mormor att det ser mer ut som möss. 

På kvällen var det andra delen av första hjälpen kursen. Känns riktigt bra att ha gått den, känner mig säker. 

//Kram