måndag 30 maj 2011

Fåglar i mängder

Fick sovmorgon av Eric till halv nio. Har en riktigt snäll pojkvän :) Efter att vi gjort oss i ordning så åkte vi till Chilli för att kolla på soffan. Vi hittade en annan som skulle passa in bättre men det är samma färg och pris. Eric la ut vår gamla soffa på blocket nu i kväll och faktiskt så är det en kvinna som ska hämta den på onsdag. Vi la ut den för 350 kr men när jag sa till henne att det va först till kvarn och om någon hörde av sig imorgon skulle vi sälja den. Då sa hon själv 400 kr för att vi skulle hålla den till henne. Så vi sa ja och jag tror hon kommer, det är nog inte bara snack.

Milo gillade nallen på Chilli :)

Till lunch gick vi till Fågelsången och åt för ett presentkortet vi fick av Catarina. En liten olycka hände dock... vi satt och pratade och Eric hade Milo i knät. Plötsligt hör vi att det låter konstigt, som ett pysande ljud. Då har Milo fått tag på Erics glas med cola och vält det så det rinner ner över honom och Erics knä. Som tur var så hade jag extra byxor till smilo men Eric fick vara klibbig tills vi kom hem. 
Innan vi gick hem tittade vi på fåglarna vid dammen. 

På eftermiddagen var det dags att handla för kommande vecka. Shit vad det är dyrt med mat. Vi köpte absolut inget onödigt idag men ändå så blev det lite mer än 900 kr. Det finns ju inget vi kan dra in på heller. Tvål måste man ju ha och vanlig husmans mat. Men tror vi drar ner på kostnaderna lite för vi har inte handlat något extra denna vecka :)

Ikväll efter smilo lagt sig blev det popcorn och filmen Rio :) Den var ju lite sorglig även om det blev ett bra slut. Men den var också väldigt rolig så har du inte sett den, gör det :)

/Kram

1 kommentar:

  1. Jodå RIO har jag sett, den var jättekul tyckte jag :)

    SvaraRadera