tisdag 31 maj 2011

Klara, färdiga, GÅ!

Idag gick startskottet för mig när det gäller träning. Nu har jag kommit hem från Blodomloppet och är ny duschad. Känner mig trött men på ett bra sätt... det där sättet när man tränar. Så nu ska jag komma igång på riktigt med promenader och löpning. Jag och Johanna ska köpa sommarpasset på Fyrishov också. Då kan man bada med barnen fina sommardagar och simma några kvällar i veckan. Det kostar 500 kr och gäller tre månader och så får man bada hur mycket som helst. Jätte bra tycker jag :)

Här är jag redo för 5 km ;)

Annars idag har det inte hänt så mycket. Vi hade tvätt hela förmiddagen och sen gick vi bort till Chili och beställde soffan. Föresten... har folk varit helt galna i vår gamla soffa. En kvinna har messat hur mycket som helst under dagen och kommit med erbjudanden. Senaste fick jag när vi hade picknick efter promenaden. Då kunde hon ge 500 kr för den och hämta den på stutts. Men det var för sent för Eric hade lagt sig och jag var inte hemma. Dessutom kan jag inte sälja den när jag lovat bort den redan. Men om hon som ska komma imorgon ångrar sig så sa jag att hon kunde få soffan för samma pris och alltså gå före i vårt lilla kö system. Jaja, fortsättning följer ;p

Så här slappt låg smilo i vagnen när vi gick till Chili. Min lilla sötnöt.


/Kram

måndag 30 maj 2011

Fåglar i mängder

Fick sovmorgon av Eric till halv nio. Har en riktigt snäll pojkvän :) Efter att vi gjort oss i ordning så åkte vi till Chilli för att kolla på soffan. Vi hittade en annan som skulle passa in bättre men det är samma färg och pris. Eric la ut vår gamla soffa på blocket nu i kväll och faktiskt så är det en kvinna som ska hämta den på onsdag. Vi la ut den för 350 kr men när jag sa till henne att det va först till kvarn och om någon hörde av sig imorgon skulle vi sälja den. Då sa hon själv 400 kr för att vi skulle hålla den till henne. Så vi sa ja och jag tror hon kommer, det är nog inte bara snack.

Milo gillade nallen på Chilli :)

Till lunch gick vi till Fågelsången och åt för ett presentkortet vi fick av Catarina. En liten olycka hände dock... vi satt och pratade och Eric hade Milo i knät. Plötsligt hör vi att det låter konstigt, som ett pysande ljud. Då har Milo fått tag på Erics glas med cola och vält det så det rinner ner över honom och Erics knä. Som tur var så hade jag extra byxor till smilo men Eric fick vara klibbig tills vi kom hem. 
Innan vi gick hem tittade vi på fåglarna vid dammen. 

På eftermiddagen var det dags att handla för kommande vecka. Shit vad det är dyrt med mat. Vi köpte absolut inget onödigt idag men ändå så blev det lite mer än 900 kr. Det finns ju inget vi kan dra in på heller. Tvål måste man ju ha och vanlig husmans mat. Men tror vi drar ner på kostnaderna lite för vi har inte handlat något extra denna vecka :)

Ikväll efter smilo lagt sig blev det popcorn och filmen Rio :) Den var ju lite sorglig även om det blev ett bra slut. Men den var också väldigt rolig så har du inte sett den, gör det :)

/Kram

söndag 29 maj 2011

Mors dag

Exakt..idag är det mors dag och jag får uppleva det för första gången. Min lilla Milo har ordnat en prenumeration på tidningen Bild som jag kan läsa på balkongen under varma sommardagar :) Tänk vad duktig han är min lilla skrutt. 

Åkte ut till Balingsta på förmiddagen och fick även en present av mamma. En kökshandduk och servetter i med sommarmotiv. 
Det blev både lunch och fika under dagen.
Hjälpte mamma att fixa Hazel också. Vi badade henne, klippte klor, ryckte hår ur öron och fästing behandlade henne. Så nu är hon klar inför sommaren :)
Lilla skit som tycker det är så läskigt att bada. Sötnos :)

När jag åkt hem såg jag en liten, liten mus som sprang omkring på 55:an. Den var pytte liten och rund med en lång svans. Sjukt söt det lilla jag såg :) Hoppas bara den klarade sig från alla bilar som kom efter mig. 

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. Vi såg en soffa från Chilli som är bättre men till samma pris som den vi tittat på på IKEA. Vi åker och kollar den i morgon så får vi se vilken det blir.

/Kram 
  

lördag 28 maj 2011

Shit pommes

Nu är jag trött i både huvud och kropp. Har precis kommit hem från jobbet men vill skriva ett inlägg innan jag slänger mig i säng. 
Milo är inne i en bra period...han sover lite längre på morgonen :) Idag vaknade han halv åtta. Rena lyxen. Dock var han inte så kul på förmiddagen. Han vägrade sova en stund som han alltid annars gör vilket resulterade i att han var grinig. 
Vi skulle vara hos Sara på födelsedags lunch kl 12 men jag åkte lite tidigare för att smilo skulle sova. Han somnar nämligen fortfarande bra i bilen. Lyckades alla fall hitta bort till hennes barndomshem i Rasbo även om jag aldrig kört den vägen själv och det var länge sen jag var där. 

Födelsedags barnet fick ett par örhängen i silver och en blomkorg istället för bukett. Sara har nämligen köpt en krok i smide som hon ska sätta upp på väggen utomhus så jag passade på att köpa en matchande korg.

Det bjöds på klassik sommarmat. Sjukt gott, måste äta mycket sådant i sommar. Så tipsade Sara om hur man gör egen rodeislandsås av matyoghurt och ketchup. Jag vet låter inte så kul men det smakade precis lika.

Sen hälsade vi på alla fina hästar. Jag blir så sjukt sugen på att börja rida under sommaren. 

Ja oss känner du igen :) Jag ser så läskig ut på vissa kort. Det blir så när jag gör mig till och ska flina lite konstigt. 


/Kram

fredag 27 maj 2011

Det känns så konstigt

Trodde klockan gick fel i morse när jag tittade på den. Milo vaknade klockan 8 och den gick helt rätt. Så för en gångs skull så var jag inte gris trött när vi gick upp. 
Idag hade vi inget planerat men Linda ringde vid nio och frågade om vi skulle gå på stan. Så det blev lite shopping och fika. Jag köpte bara en studentpresent till Jesper så har inte spenderat pengar på onödiga saker.

Vi fikade/lunchade på Fågelsången och dem har sjukt goda smörgåsar.  

På eftermiddagen samlades vi vid graven för att sätta ner urnan i jorden. Det känns så konstigt. För mig känns det inte som farfar är borta, han är bara någon annan stans. Efteråt gick vi hem till fina lilla farmor och fikade.

Kvällen vet jag inte vart den tog vägen men slut är den nu alla fall. Så ska krypa ner och sova :)


/Kram



torsdag 26 maj 2011

Busfrö

Efter morgonbestyr var det dags för en promenad med Emma och Leo. Vi mötte upp dem kl 10 och gick upp till 4H gården.
Men nu är alla djuren ute i sina hagar så det var inte lika kul. Fast några kaniner hittade jag och dem hade små bebisar :)

Söta grisbarn som gnagde på inredningen. 

Getterna var i en liten hage så dem kunde man klappa.

Vet inte vad Milo tyckte om alla djur men han tittade på dem alla fall. Leo tittade på alla dagisbarn som hade gula reflexvästar. 

Efter så gick vi upp till Gränby för skulle hämta min nummerlapp till blodomloppet på tisdag nästa vecka. Men det blev lite strul så Johanna får fixa det. Istället blev det lite shopping. En present till Sara som fyller år idag och ett pressat puder till mig själv. 
På vägen hem blev det stop på McDonalds för lunch. Verkar klarat mig från matförgiftning denna gång ;)
Sen gick vi hem och plockade upp Eric för vi hade mammagrupp idag på stadsbiblioteket vid två tiden. 

Smilo ville inte somna i tid ikväll. 
 Tyckte det var jätte roligt att inte sova. Men nu är klockan 21 och han har äntligen somnat.


/Kram

onsdag 25 maj 2011

Börja motionera

Smilo väckte oss lagom till kl 7 då vi hade tvättstuga. Det är skönt att tvätta i den stora för det går så snabbt eftersom det finns 4 tvättmaskiner, rena lyxen :) När jag slängde om den blöta tvätten kom det en kvinna och frågade om hon kunde få tvätta i maskinerna eftersom jag var klar med dem. Okej sa jag men ångrade mig när hon gick för att hämta sina kläder. Fick för mig att hon skulle sno våra kläder. Men när hon kom tillbaka sa jag att jag skulle låsa dörren med kolven men att jag skulle komma tillbaka lagom till maskinen var klar. Inget hon sa något om så allt blev bra.

Vid halv tio la jag mig med smilo för att vila och Eric la sig också. Vi "råkade" sova till kvart över tolv. Då blev det lite brått för skulle träffa F halv två. 

Kl 15 åkte vi och hämtade Catarina för inhandling av ny tv och tv-bänk till henne. Det blev middag på IKEA och efter installation på Salagatan vart klockan åtta innan vi kom hem. 

Till oss blev det en ny brödrost som kan rosta 4 skivor åt gången :)

En Mp3 spelare till mig som jag ska ha nu när jag börjar springa. Hade tänkt jag skulle gjort det idag men det blev film och en twix istället. 


/Kram

tisdag 24 maj 2011

Liten grinig plutt

Min lilla gris var grinig hela förmiddagen. Han skrek som typ Lotta på bråkmakargatan när hon blir riktigt sur. Eric berättade sen att vid denna ålder kan dem få trotts. Kul...not. 
Men när Catarina kom och hälsa på till lunch så blev han lite gladare :) 
Efter lunchen så gick vi promenad med Emma och Leo. Idag var vi ute och snurra i 1 1/2 timme. 

Hemma igen tittade vi igenom posten och Milo hade fått tidningen Barnposten. Tror han ska beställa månadens bok denna månad ;)

Alla tre la sig och sov ett par timmar innan maten,, sjukt skönt för fick ont i huvudet efter promenaden. 

Medan jag lagade falafel...som gick bra idag ;p så badade smilo och Eric.


/Kram

måndag 23 maj 2011

Nya rutiner

Trodde i morse att vi skulle gå upp som vanligt när Milo vaknade kl 6. Men han låg och snutta på nappen, precis som när han är sjuk, och ville inte gå upp utan somnade om till halv åtta. Det var nice men trodde ett tag att han var sjuk. Men han har varit igång precis som vanligt :) tror det är tänderna som spökar lite. Hans andra är på väg upp nu. Upptäckte den i lördags. 
Idag har det inte gjorts så mycket. Sovit och städat. När Eric kom hem gick vi bort till Willy´s för att vecko handla. Vi tänkte handla en gång i veckan istället för att handla för 2 veckor åt gången. Det blir alltid massa små handlingar mellan ändå. Nu ska vi försöka få ner matkostnaderna och eftersom det inte blir jätte mycket så går vi till Willy´s vid oss och sparar bensinpengar :) Är vi inte bara för smarta ;p

Glömde visa mitt kap från loppisen igår. Hon som stod bredvid mig sålde massa barnkläder och leksaker så köpte denna vinteroverall från Polarn och Pyret för 50 kr. En ny sådan kostar typ 800 kr. Tror verkligen han kan ha den i vinter men det är storlek 80 vilket han kan ha nu ibland. Om den blir för liten så kan jag lätt sälja den för minst 100 kr så det är lugnt :)

Lite roligt igår... Jag hade balkongdörren lite öppen på kvällen. Efter att jag stängt den kollade jag att Bördi var inne som vanligt men hittade inte henne. Då hade jag stängt kissemiss ute. Vet inte hur länge hon varit på där men när jag kom och öppna var hon smått panikslagen och ålade sig in genom en glipa på kanske 5 cm. Hehe, lite komiskt.

/Kram

söndag 22 maj 2011

130

Yes idag har det varit loppis för hela slanten. Vid 9 tiden packade jag bilen och drog iväg. Det var väldigt segt i början men sen kom det igång lite. Gick inte så bra som jag hoppats men tjänade alla fall 130 kr. 

Lulla runt lite hemma sen innan vi träffade upp Erik, Emma och Leo. Vi gick och åt pizza :) det var jätte gott men bökade i mig hela så är fortfarande efter 3 timmar sjukt mätt. Småkillarna satt och pratade med varandra. Han som serverade oss trodde Milo hette Nilo och var en tjej. För han ser ju så feminin ut ;)


/Kram

lördag 21 maj 2011

Nu är man bra trött

Som jag sa så somna jag halv tolv igår kväll och steg upp kl 5 i morse. Var redan trött under dagen igår så nattens lilla sömn har inte gjort det bättre. Så nu är jag verkligen trött i hela kroppen. 
På förmiddagen tog jag och smilo tåget till Knivsta för att gå på marknad med Sara. Det är tydligen en marknad där varje vår. 
Det är ju samma sak på varje marknad varje år men det är ganska mysigt att gå ändå. Det blev lunch och en mors dag present.

Ja sen pratade vi ju på skype. Kort men trevligt :) 
Grillning på landet blev det. Sjukt gott och åt alldeles för mycket som vanligt. Tänkt om man kunde säga "och åt alldeles för lite". För mig kommer det aldrig hända, hehe. Grabbarna höll på med bilarna och skulle flytta runt dem. Men dem fick kalla på förstärkning av oss tjejer ;)

Pussigull :p ser ut som en kanin, hihi

Milo somnade efter maten i vagnen och sov så gott ute.

Nu ska jag stupa i säng för imorgon ska mamma och jag stå på loppis på Ulva. Tänkte bl.a sälja mina ridsaker. Kändes lite jobbigt när jag kollade igenom dem... saknar att rida. Hoppas jag inte tagit fel så dina saker säljs ;p neeej då... jag har koll.

/Kram

fredag 20 maj 2011

Nu var det klippt

Idag lämnade vi hemmet redan halv tio för att göra lite ärenden. Första stoppet blev biltema för att köpa en ny klöspelare till Bördi. Det blev också en sele som vi tänkte ha på henne när hon är ute på balkongen. Men så fort jag visar den så försvinner hon. Konstigt ;)
Sen åkte vi till IKEA för att titta på en ny soffa. Skrev jag det...? att vår soffa är sönder. Balken under som håller upp hela soffan är av. Sen är den ju inte så trevlig i övrigt, katterna har ju satt sina klor i den x antal gånger och smilo har kräkts i den. Vi hittade en jätte fin lösning men det är så dyrt med allt. 

När vi kom hem la jag och Milo oss och sov innan mamma kom. Hon passade honom medan jag var och klippte mig. Fick ju avboka tiden förra veckan eftersom jag skulle ligga och ha kramper. 

Nu på kvällen kom Erik och Lina över och grillade. Jag och Eric gjorde egna hamburgare. Dem var så svåra att forma så tänkte göra som hemma när man var liten och ta en pepparkaksfigur. Hade dock bara ett hjärta. 

Men det blev väldigt fint då :)

Blev en liten drink efter maten också :)


/Kram

torsdag 19 maj 2011

Fått tummen ur

Tjoho, Milo min lilla Milo vaknade redan 5.10. Ingen fara för har fått så mycket gjort idag. Kanske inte för att vi var uppe så tidigt utan för jag gav mig f*n på att rycka upp mig. På förmiddagen bockade jag av hälften av alla telefonsamtal jag ska ringa. 
Sen var det mammagrupp och idag pratade vi med en tandläkare. Det var mycket som hon sa som jag och Eric redan pratat om och bestämt oss för att göra men några aha blev det. Vet du t.ex. hur många sockerbitar det är i ett mariekex? 2 stycken. 2 stycken i ett enda litet kex. Så det kan lille fisen glömma när han blir äldre ;)

Hemma igen blev det lunch och sen storstädade jag :) Äntligen...vi har inte städat på 2 veckor. 
Smilo rulla runt i sitt gåbord under tiden. Men vi måste börja säkra hemmet nu. Idag åkte han först och slet ner Erics spelgrej till datorn och sen rulla han förbi sina haklappar. Där fick han tag på en att smaka på :) ok haklapparna är inte farligt men snart upptäcker han Erics flasksamling och det kan bli tråkigt.

Vid fyra tiden blev det en timmes promenad med Emma. Tycker jag är duktig med promenaderna nu, det blir nästan en varje dag :)


/Kram

onsdag 18 maj 2011

Avslutning

Jag och smilo var lite sega i morse...eller jag var seg i morse. Men kl 11 träffade jag F och idag fick Milo följa med. Jag är lite uttråkad efter sjukdom och dåligt väder så för att bli lite positiv åkte vi bort till mamma sen och åt lunch.

Milo tyckte det var skoj att träffa mormor :)

Jobbade av lunchen ;p nej men hjälpte mamma med en hylla som hon inte nådde. 

Promenad från Trianon och träffa Emma och Leo blev det sen. Vi var på sommaravslutning för öppna förskolan. Nu är det inget förens i höst och då ska vi vara i denna kyrka istället, för på andra stället är det bara småttingar. 

Mysig sångstund

Sen blev det jordgubbar med glass i solen. Vi fick med oss lilla Ellen när det var dags för fikat. 

Efter idag har jag fått lite energi tillbaka så imorgon hoppas jag kunna ta tag i allt som måste göras. 

/Kram

tisdag 17 maj 2011

Alla tre

Idag var det sista gången på öppna förskolan. Jag och smilo gick dit med Emma och Leo plus att vi fick med Eric idag :) Jag är riktigt stolt över honom, han hängde med i sångerna och ville ofta hålla i eller göra rörelserna för Milo.

Efter så tog jag och Emma en promenad och hamnade på röda korset. Dem hade inte jätte stort utbud tycker jag men priserna var ju sjukt bra. Fick allt på bilden för 65 kr :) 

Efter vår lilla shoppingtur gick jag på mammagrupp. Där pratade vi sömn men känns som det inte behövdes för Milo sover så bra. Lägger sig runt 18-19, vaknar en gång under natten och går upp 6-7. Fast det känns alltid skönt att få berätta hur snäll liten pojke man har ;)

På eftermiddagen gick jag över till Kattis och prata lite strunt, det behövs det också, speciellt utan barn. 
Nu på kvällen har jag och Eric planerat framtiden. Vi funderar på att sätta Milo i förskola till Augusti nästa år istället. Så han är större och Eric kan vara pappaledig ordentligt. Lite planer på USA resan blev det också :) 

/Kram

måndag 16 maj 2011

Blöt

La mig igår kväll och kände en pinsamhet i kroppen. Ja du såg ju själv matchen i söndags. Brukar inte titta på sport längre men tänkte att det kunde blir kul och kände mig fortfarande taggad efter Eurovision. Men fan va jag skämdes när det blev mål på mål. 
Jaja, vaknade med en annan känsla...tröttma. Gu va trött jag va i morse. Milo vaknade lagom till kl 7 då det var tvätt dags. Var i den stora tvättstugan idag för skulle tvätta mattorna. Drygaste saken hände. Du vet snören på mysbyxor..? Mm längst ut sitter det en metallbit. Den hade åkt in i ett av hålen i tvätttrumman och satt fast. Suck. Men ringde vice värden och han fixade det lätt. 
På eftermiddagen gick jag och Emma en lång promenad och när vi var som längst hemifrån började det spö regna. Jag hade ett paraply så blev enbart genomblöt om fötter och vader men Emma var blöt som en dränkt katt när vi kom hem. Jag och smilo följde med dem hem och fikade.
När vi kom hem var det dags för middagar och nattning. Milo fick fiskpuré som jag gjorde igår. Det var nog inte det godaste han smakat men med potatis och grönsaker gick det ner :)

Inte en enda bild blev det taget idag :( hade tänkt ta en bild när vi gick i regnet...men insåg att det inte skulle vara så bra ;)

/Kram

söndag 15 maj 2011

Lat söndag

Idag har jag inte gjort något alls känns det som. Vi har sovit mycket men på eftermiddagen gick vi ut en timme trotts att det regnade. Finns inga dåliga kläder, bara dåliga kläder ;p När vi var ute fick vi med en fripassagerare under vagnen. Det fanns en hemlös liten katt i parken här bredvid, men nu verkar den ha fått en matte/husse för den har halsband. Alla fall... den kom och la sig under vagnen när jag var in i sophuset. Han följde med en bit men sen fick han kliva av så att han inte kommer bort från sitt nya hem. 
Det är så tråkigt dem söndagar som Eric jobbar för då kommer han hem så sent. Såå på vägen hem handlade jag lite och bakade en kladdkaka med vit choklad och lime :) mumma. 
Nej imorgon får det vara slut med latheter och onyttigt. Ska väga in mig och börja fixa kroppen. 

En liten smilow :)


/Kram

Brons :)

Ja så kom vi äntligen på en bra plats, 3:a. Vi låg i topp ett bra tag och slogs hela tiden trotts att vi oftast fick låga poäng. Tyckte Erics låt var helt ok men trodde inte vi skulle komma så här bra efter hans framträdande. Tycker inte han körde för fullt, han kändes nervös och stel. Men grattis till Saade och Sverige :)

Vinnarna. Det var svenska koreograf, låtskrivare och dansare. Och så hade Lars Wallin gjort kläderna, så man skulle kunna säga att vi vann en liten del av Eurovision :)

Ungern, kommer inte ihåg placeringen  men gillar den och trodde den skulle vinna om jag inte fick välja Sverige.

Irland var så dåliga så dem blev lite bra :p , dem var lite roliga.

Ukraina hade så sjukt fint framträdande.

Tycker hela programmet var super bra och det var bara Moldavien som skulle hålla på med konstigt framträdande. Det som var bra var att Ryssland kom dåligt, sångaren sa att Saade var en blek kopia av honom. Men tror det var tvärtom när man sett poängen ;) plus att han hade också svensk låtskrivare och dansare.
I år var kommentatorerna, alla fall killen, roliga. Det tycker jag dem inte brukar.
Ja.. det var lite uppdatering om hur det gick i Tyskland igår.

lördag 14 maj 2011

Frisk :)

Tror alla fall jag är frisk nu. Hade den sista krampen i natt och har känt mig som vanligt idag. Skönt att det inte blev något långvarigt.
Men jag och smilo har tagit det lugnt idag ändå. Hela morgonen och förmiddagen slappa eller sov vi. Men vid lunch gick vi ut och gungade lite. Än är han ju liten och behöver inte gå till lekparken och leka av sig men jag tycker det är lite mysigt. Och om jag tror att Milo vill gunga så kommer vi ut också. Längtar tills han frågar om vi kan gå och gunga :) 

Det blev bara en kortis där och sen gick vi till Willy´s för att handla lite till middagen. Vi åt tacos :) mmmmm. 
Skit snuskig sak hände på affären... skulle ta upp en förpackning tomater och se om dem var fina. Så vänder den upp och ner och då rinner det ut en vidrig vätska. Fick på händerna och det luktade inte gott. Hade inget papper med mig men dränkte mina händer i handsprit som jag har i skötväskan. Folk trodde nog jag var helt slut men skiter lite i det ;) 

Nu blir det nog speltider för Motzart junior här ovanför. Mötte en kvinna som bor i B porten när vi gick ut och hon frågade om jag stördes av pianot. Vi pratade en stund och tydligen har föreningen fått ganska många klagomål angående dem. Får se vad som händer. Tycker han kan få spela piano men kanske 15-17 på vardagar och 12-15 på helger. Nu spelar han lite då och då under hela dagarna och enda till halv åtta på kvällarna ibland. 

Snart kommer Catarina över och kollar på Eurovision med mig. Får se om Saade tar hem hela skiten eller om det är skiten som tar hem allt. 

/Kram

fredag 13 maj 2011

Dags för uppdatering

Som du själv kanske märkt så har blogger inte varit så bra senaste tiden. Plus att mitt inlägg från i onsdags inte verkar ha kommit upp så tänkte uppdatera dig med vad som hänt.

ONSDAG 
Då var det fint väder så smilo var sommarkläd :)
 På morgonen så tvättade jag och sen fick vi äntligen tummen ur och tog ner allt skit som stått i smilos rum ner i förrådet. Det var för att vi skulle få besök av en mäklare. Hon skulle komma hit och värdera lägenheten...inte för att vi ska flytta men dem hade tydligen ett erbjudande just nu. Så vi kommer få ett mail en gång i halvåret om hur värdet ligger på lägenheten. Ganska bra.
Sen kom tjejerna och lille Linus hit på lunch. Fikat tog vi ute på gården i skuggan :)
 Övning ger färdighet :) berättade förut att jag tränade Milo att hålla flaskan själv. Nu kan han det korta stunder. En liten tand är på väg också :)


TORSDAG
Tänkte visa lilla Bördi som sitter och spanar ut på balkongen :)

Och smilo gillar Bördi så mycket att han lånade Erics kamera för att föreviga henne ;p

Vid lunch gav vi oss av för att uträtta lite ärenden. Första stoppet var en undersökning om spädbarns utveckling. Milo skulle titta på en film och så mätte en kamera hur han tittade och reagerade. 

Det blev inget inlägg i torsdags, inte bara för att blogger var ur funktion men också för att jag blev matförgiftad :( Jag mådde som en påse skit hela kvällen. Under natten blev det lite bättre.
Innan jag stupa i säng kl 19.20 så tog jag detta söta kort på Milo. Han ligger och håller i sig när han sover :)


FREDAG
Idag skulle jag gått till tandläkaren, frissan och träffat F. Men allt det fick jag ringa på morgonen och ställa in. Kände mig svag, yr och hade kramper i magen så mamma och Kattis har hjälpt mig med Milo idag. Nu på kvällen känns det bättre.

/Kram