söndag 24 april 2011

Grattis till vår pappa :)

Idag fyller ju pappa år som du kanske vet. Jag, Eric och smilo har varit ute och firat honom men först jobbade jag idag. Fick vara röd igen men det var riktigt lugnt idag så gick hem en timme tidigare.

Sen åkte vi som sagt ut till Balingsta på middag. Milo passade på att övningsköra lite innan maten :)

Han tyckte det var jätte roligt. Smilo har nämligen ledsnat på sina leksaker så vi måste roa honom med andra grejer. Eller köpa nya leksaker kanske.

Efter maten blev det en promenad i det fina kvällsvädret och Milo fick åka veteranvagn.

Hemma igen blev det glasstårta. Pappa sa att mamma var den stora kycklingen på tårtan och vi barn var dem små. Mamma sa då att det var pappa som var den stora och vi dem små. Vet inte vem som är mest lik den stora kycklingen...hmm ;p

Är super blödig just nu. Letade efter korten på datorn till dagens inlägg och såg då kort från när Milo var liten och några från sjukhuset. Började tänka tillbaka och blev rörd. Helt sjukt han är ju bara 5 1/2 månad kan förstå om han var 5 år. 
Hittade alla fall detta kort. Här har vi precis kommit in på förlossningen och jag är kopplat till  CTG. Ser ju ganska fräsch ut ;) 3 timmar och 45 minuter senare kom han ut som ett skott, hehe

Och här är min älskade bebis helt ny. Så söt med sin värmemössa :)


/Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar