lördag 11 juni 2011

Sigtuna

Tjoo, glömde inte skriva igår utan struntade i det. Var så trött och så där fantastiskt mycket roligt hände inte heller.Först jobbade jag hela dagen så kom hem kl 16.30 och då åt vi mat och pysslade med det vanliga.
 Det som var trevligt och roligt var att Catarina kom hit på kvällen och drack lite rosé med oss på balkongen.

Liten Milo från igår när han satt på köksgolvet medan jag lagade mat. 
 Tjockiskatten som latade sig igår :)


Idag då...vi vaknade kl 8 och gick upp och svettades lite. Efter frukosten svettades vi lite till ;p Det har varit sjukt varmt idag igen. Vi hade 28 grader i lägenheten på förmiddagen. 
Vid 12 tiden kom Stefan och Kattis och hämtade mig och Milo för en tripp till Sigtuna. Eric hade ett bröllop att fota idag så därför kunde han inte följa med. 

Vi började med att gå på gågatan. Dem har väldigt bra ordnat för oss med barnvagnar. Ordentliga P-platser :)

Stefan bjöd Tant brun på öl men hon ville inte ha ;p

Sen gick vi tillbaka längs vattnet och åt lunch vid kiosken. Det blev hamburgare med pommes, mumma. Vi hade besök av massa småfåglar och en and.

Hemma igen blev det en liten solstund på gården. Förhoppningsvis är det bra väder i morgon och då ska jag och smilo ut till Balingsta med Stefan och Kattis och pressa.

På kvällen fick Milo ett bad. Han tycker det är så jobbigt i värmen och är klibbig hela tiden precis som en annan. Det var så kul att plaska :)


Nu blir det lite tv och storkok till lilleman. Tänkte göra lax med coscos. 

/Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar