torsdag 30 juni 2011

Övningsgår

Milo sov jätte bra inatt och vakande kl 7. Då var det jag som gav mig ut på morgon träning. Det känns jätte bra och jag är sjukt nöjd över mig själv, hoppas bara att det håller i sig när vi kommer hem igen.
Idag har det varit en toppen dag så vi har spenderat den på Tofta strand.

Ylva, Bengt och Eric gav sig på ett försök att bada men det var bara +18 så det var bara Eric som lyckades. 

Milo sov gott till vågornas brus efter lunchen.

Men sen blev det bad.

Milo gillar baljan mer än havet men till nästa sommar kommer han nog uppskatta det mer.

På vägen hem stannade vi på ett outlet men det var jätte dåligt. En bok blev det alla fall så får se hur den är.
Milo har inte krypt något mer men han var ute och gick med Bengt. Nu åker tröjan med "Övningsgår" på på.

Nu är kl 19 och hamburgare ordnas så snart blir det middag :)

/Kram

onsdag 29 juni 2011

Dopp i det blå

Milo hade sovit klart kl 6 i morse....och vem var det som drog på sig träningskläder och jogga. Moaa :) Det kändes riktigt skönt att ge sig ut så tidigt på morgonen innan frukost. Man förbränner ju mer då också.
Det var en asfalltsväg först...

...sen över en äng. Inte den jag fotar utan jag går på en slagen äng bredvid. Men tyckte det var så fint med utsikten. 

På vägen hemåt var det havet vid min sidan och svanarna hade blivit 16 stycken idag. När man springer en så här fin runda så är det ju inte konstigt att det går lätt. Den är föresten 2,5 km.

Hemma igen blev det frukost för alla och Bengt var snäll och gav Milo gröt så vi fick äta i lugn och ro.

På förmiddagen åkte vi till en strand för lite bad.

 Det var bara +15 i vattnet inne vid stranden så grabbarna var inte så kaxiga :p Men jag som är Europas, om inte världens, största badkruka kom i före Eric. 

Milos premiär för bad utomhus.

Först var det lite läskigt men sen blev det kul.

Sen blev det först lunch vid Hoburgsgubben och efter det fika i en fin trädgård. Där fanns det jätte många kråkor som smilo spanade på.

Bengt spanade lite han med.

Hemma blev det bad igen för att få bort smuts och saltvatten... 

...och Milo plaskade på för glatta livet :) Han kommer bli en badkille.


Ska hälsa från alla oss här :)

/Kram

tisdag 28 juni 2011

Gotland

Idag bar det av till som dem säger, ett annorlunda land :) Kl 8 åkte vi från Uppsala.
Var tvungen att ta kort på lastbilarna för att tycker det är lite kul när en stor klump försöker köra om en annan. 

Milo var ganska nöjd men ledsnade när vi nästan var framme vid Nynäshamn. 

Eric fick köra

Jag var mer än glad att vi åkt på semester :)

Snyggast....NOT! hehe :p

Soldäck, det blåste men vi hittade en lugn plats

Milo kände sig som hemma direkt och han kröp för första gången idag :) 

Vi kom hit vid 16 tiden och då kom vi i ordning och sen blev det tacos till middag. När smilo somnat gick jag och Eric en promenad innan premiären av Allsång på Skansen. Vi gick en slinga som jag har planer på att springa varje morgon före frukost. Den var jätte fin att gå och längs vattnet såg vi 9 stycken svanar. Jätte fint.


/Kram

måndag 27 juni 2011

Gu så jobbigt det va

Hehe, såg att du kommenterat inlägget från igår. Jo det är sant att den legat i väskan. Den låg i ytterfacket så måste lagt den där antingen när vi checkade in eller hämtade ut väskorna på Arlanda. Blev väldigt förvånad när jag hittade den.

Idag har jag städat, tvättat och packat. Gick ner på stan också för att köpa lite som saknades inför resan. Sjukaste saken har hänt mig. Köpte ett par jeans shorts på Cubus förra veckan och så har dem legat i kassen i garderoben till idag. När jag skulle klippa bort lappen såg jag att dem glömt larma av den. Förts tänkte jag om jag skulle ta bort det själv men gick förbi Cubus så dem fick ta bort det. Skumt eftersom det inte pep om mig när jag gick ut.

På kvällen var det jakt på Gördis för hon tycker inte om att åka resebur. Vi lämnade henne till Stefan och Kattis. Det var jobbigt att lämna henne men det känns ändå bra att hon ska vara där. 
Nu ska jag fixa det sista och sen är det sängen. Ska ställa klockan på 06.00 imorgon.

/Kram 

söndag 26 juni 2011

Det som göms i en resväska, kommer upp två år senare

Änne en slapp dag, men trotts dessa deppa läpp dagar så har jag ändå fått lite viktigt pappersjobb gjort så det känns skönt. 
Milo hade lite träning på morgonen. Han hade hållit på ett tag innan jag började filma.

 Eric slutade lite tidigare idag så var hemma till tre. Jag saknar honom så mycket när jag bara är hemma och inte har något att göra. 

Gjorde egen potatissallad till middagen idag, sjukt god och jätte lätt att göra. Medan lekte Milo med alla sina leksaker och jag menar verkligen alla.



Idag hämtade vi upp resväskorna och då hittade jag en tröja som jag trodde jag glömt på planet hem från Magaluf för ...ja var det två år sen.? Lite surt är att jag för ett par veckor sedan gick ut och köpte en nästan likadan för saknade den. Men nu har jag två :p
Nu ska vi be en liten bön att smilo vill somna snart och så blir det glass till Solsidan :)

/Kram

lördag 25 juni 2011

Lekdags

Ja du..kan ju börja med att säga att jag och smilo inte gjort så mycket idag. Ätit och sovit ungefär. En vettig sak har jag alla fall gjort... dammsugit. Har fått tvångsbeteende att dammsuga, gör det varannan dag just nu. Men det blir så himla smuligt och smutsigt här hemma och jag orkar inte med det.
Eric styrde upp allt när han kom hem kl 15 så vi tog en promenad men först gick vi till Willy´s för lite lördags godis och glass. 
 Varför blir man alltid sugen på godis, äter massa och sen känner hur jäkla onödigt det var? Kan man inte gör tvärt om. Tycka att det är onödigt och sen när man gått bli sugen...ja och man går inte tillbaka.

Milo fick smaka lite av Erics glass som du ser ;)

På vägen stannade vi i en lekpark och gunga. Jag borde gå dit och gunga mer i den där gungan, så himla skönt.

Mina pojkar gunga på älgen.

Passade på att filma för att se om man kan lägga upp klipp igen. Har ju inte kunnat göra det på ett tag. Så varsågod :)

Hemma igen gjorde jag ett nytt handavtryck från Milo som blev bra så nu måste jag kontakta studion och få den gjord. Kvällen blev lugn med lite mys och film men morgondagen hoppas jag blir lite mer kreativ.

Vet att mamma läser bloggen så tänkte sticka in med en bild på hur stor växten blivit. Hon och jag pratade om den igår nämligen. Den har växt väldigt mycket så kanske bara kan stå nästa sommar också innan den flyttar ut på landet.


/Kram

fredag 24 juni 2011

Midsommarafton

Milo ville få ut det mesta av midsommar och tyckte vi skulle starta dagen redan kl 6. På förmiddagen gick vi till Vaksalatorg för att köpa lite blommor, vi var ju bort bjudna till två ställen.
Mamma fick denna fina bukett och Lina fick tre stora solrosor.

 Jag plockade upp fina farmor innan vi åkte ut. Det var länge sen Milo träffade mamma och gänget idag så han var lite försiktig i början. Se så fin i skjorta och shorts han är :) 

 Du vet säkert att mamma köpte dessa bodys i USA. Idag fick han dem och så sa hon "Nu kan du var New York Yankees". Då höll Milo på att börja gråta och det fick mig att tänka på en sak. Kommer du ihåg när du var liten och vi hade tröjor med nummer.? Mamma var Foppas nummer och så vidare och du var Sacokoivo (vet inte hur det stavas men du fattar) Du blev jätte ledsen och sa " Jag vill inte va en Sacokoivo" Sötis :) Lite samma sak ;p
  
Midsommar gänget. 

 Mamma hade gjort en lax och rom tårta. Den var jätte god och det blev faktiskt favorit i repris för vi fick det hos Erik och Lina också bland annat. Det måste var en populär mattidning ;)

Tårtan var sjukt god och jag åt för mycket...som vanligt.

Sen åkte jag hem med farmor innan jag sladdade vidare och plockade upp Eric då det var firande i Knivsta på kvällen. 
Lilla söta smilo <3

 Denna brud känner du nog igen :)

Ja nu är kl 23 och båda mina pojkar sover så ska puss på Bördi och hoppa i säng.
Hoppas du har/haft en bra Midsommar där borta. 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

/Kram

torsdag 23 juni 2011

Regn och ännu mer regn

Ja, idag har det vräkt ner hela dagen. Så jäkla tråkigt och nu börjar det påverka humöret. Vi gjorde det vanliga i morse, sen halv tio somnade jag och Milo i 1 1/2 timme. Var inte så trött men vill sova mycket när jag blir lite uttråkad som nu när det regnar hela tiden och man inte kan göra något. 
När vi vaknat frågade Eric vad jag ville göra och svaret blev "äta på McDonalds". Så vi packade i ordning oss och gick mot stan. Först var vi in på Kvarnen för skulle handla lite. Och där blev det mesta fel så blev arg som ett pms bi i ett åskväder. 

Först gick vi in på ICA men när vi kom till kassorna blev Milo hungrig så jag sa åt Eric att gå utanför och ge honom mat. När alla varor ligger på bandet och det blir min tur kommer jag på att han har min plånbok. Går ut och ropar och alla i hela Kvarnen tittar...förutom Eric som föresten väljer att gå så långt bort han kan för att blanda maten. Alla fall... är inte jätte förtjust i min röst när jag pratar vanligt än mindre när jag "skriker". Men ropar en gång till innan jag ger upp och börjar luffsa efter. Okej...sen går jag in på systemet, där händer det inte så mycket, bara en kvinna i regnponcho som lyckas stå i vägen hela tre gånger på 1 minut för mig. När jag möter upp Eric efter och vi ska gå ut ser jag en gubbe i permobil plocka med en termos på golvet. Ser att det är våran som Eric glömt när han gjort Milos mat så går fram och säger att det är vår och tar den. Då frågar han lite tjurigt varför jag ställt den där. Svaret blir "Ja...eh..jag...min pojkvän ställde den här och skit i det" och så gick jag. Kanske inte det bästa eller trevligaste svaret men var lite irriterad och svettig efter allt som hänt innan, plus att varför ska jag förklara mig för honom. När vi packar ner termosen i väskan står vi bredvid hans polare som sitter på en bänk och en av kvinnorna säger något till mig. Jag vet helt ärligt inte vad det var men jag har fått för mig att hon sa att dem undrade varför vi han ställt den där och att dem var på väg att gå. Jag bara tittade på henne innan vi gick till utgången där jag lugnade mig innan vi gick vidare. 
Det blev inte McDonalds utan Burgerking som låg närmare, där vi diskuterade vad tanten sa. Eric tror hon menade att hon skulle vara vänlig men trodde VI gått. Aja jag tror fortfarande hon var rasse och var rädd att termosen egentligen var en bomb som Eric ställt där och att dem skulle gå. Hade en "fin" mening jag sagt till henne om jag hört vad hon sa och det var det jag tror men vet inte om jag ska skriva den här. Den är barnförbjuden liksom. 

Okej nu blev det en uppsats och inga bilder men kände för att skriva av mig lite.
Kvällen spenderade jag alla fall med Lia, vin och ostbricka.

/Kram

onsdag 22 juni 2011

Feting haka

Imorse fick jag väcka Milo. Han blundade precis som han sov men stod i kryp position och böka runt. Han verkade inte kunna vakna själv så hjälpte honom :)

På förmiddagen tog vi en lur alla tre. Ja... jag, smilo och bördi. Det var detta kort jag menade idag. Mina hakor flyter liksom ihop till en enda stor XL haka.

Så här glad blir Milo efter en sovstund.

Eric hade lunchdate idag och tog med sig Milo. Det var skönt att få vara hemma själv och få lite saker gjort utan avbrott. Hela tre timmar fick jag för mig själv :)

Sen skypade vi :)

Som jag berättade då åkte jag med tjejerna för att gratulera Åsa som fyllt år. Hon bjöd på jätte god mat och fika. Johanna hade även köpt med godis så nu är man mätt som en plätt :p
Vi har ett litet internskämt om Håkan från Cinderella så därför fick hon hans drink bok. Det blev även lite smått och gott från Body shop.


/Kram

tisdag 21 juni 2011

Distraherad.!?

Kände av lite träningsverka i ryggen idag när vi gick upp så hon hittade nog helt rätt igår. Hon smorde också en salva där jag har ischias (vet inte hur det stavas) men du vet säkert vad jag menar. Den har verkat under natten och så rekommenderade hon mig att ta en promenad idag så den skulle jobba lite till. Så på förmiddagen när Milo ville sova lite så tog vi en promenad i 2 timmar.

Hemma igen blev det lunch och det tyckte Milo var skoj för han satt och skrattade hela tiden. Han har blivit svår att ge mat, precis som om han är distraherad. 
Sen åkte dammsugaren fram för det var så skitigt här hemma. Men när det var klart var både jag och smilo så trötta och sov i 2 timmar.
Kl 15 var det dags för det jag gör jämt känns det som, nämligen tvättstugan. 
Milo fick också lite mellis och idag testade vi smörgåsrån istället för smörgås. Det gick faktiskt bättre och han tog en tugga med sina små tänder :)

Middag ville han inte ha så hoppas att det bara är tillfälligt det här med maten. Det som är bra är att han fortfarande äter ersättning om man ger honom. Så det blev det och bums i säng i lagom tid. Nu ska jag och Eric titta på film :)
Har skickat ett mail till dig angående det du skrev på din blogg.

/Kram

måndag 20 juni 2011

Chokladspa

Här hemma växer en viss liten person så det knakar. På förmiddagen hade vi bvc och nu väger han 9320 g och är 72 cm :) Det börjar kännas att han väger en hel del, snart får han lära sig gå så man slipper bära honom överallt ;)
Efter lunch så blev det promenad med Emma och efteråt gick vi hem till henne och fikade. Milo började gråta när han och Leo skulle leka men då satte jag mig med dem och allt blev bra.

Vid 16 tiden kom jag hem och då sov vi en stund och sen rakade jag benen för idag var det dags för 2 timmar med massage :) Det var så sjukt skönt och jag behövde verkligen detta. Hon var väldigt trevlig och kunde verkligen massera. Hon hittade ställen där jag var spänd fast jag inte känt av det innan. Du borde önska dig denna behandling när du fyller år. Det står högst upp på min önskelista till jul :) Hon använde en chokladolja så nu luktar jag som en liten chokladpralin.

Föresten var det skottlossning vid Stefan och Kattis igen i natt. Men denna gång nere på deras gård. Nu får dem ta och flytta för jag vågar inte gå dit och tycker inte det känns bra att dem bor där. Det verkar vara en riktig uppgörelse och en sådan är ju inte slut fören någon är död typ. Usch det känns obehagligt.


/Kram

söndag 19 juni 2011

Jobb, jobb

När klockan ringde så kände jag kraftigt att jag inte skulle bokat detta pass på jobbet. Men lagom till frukost så kändes det ändå helt ok. Och de har varit en lugn dag.
Snygg i jobb kläder :)

Slutade kl 16 och då trampade jag iväg hem till Erik där det bjöds på fika. 

Milo fick nöja sig med sin badanka.

Milo har varit svår att lägga ikväll men klockan är snart nio så nu gör vi ett, förhoppningsvis, sista försök så vi kan titta på söndags filmen ifred.

/Kram

lördag 18 juni 2011

Slut på lata dagar

Slut på sovmorgon. Milo gick upp kl 7 idag, men jag var faktiskt inte så jättetrött. På förmiddagen så hörde Sara av sig och det blev en liten tur på stan. 
Jag köpte två kuddar för länge sedan på IKEA som jag skulle sy fodral till. Men det, som mycket annat, har inte blivit av. Men idag köpte jag fodral till dem så vi kan ha fina kuddar i soffan :)
Men det blev lite titt i andra affärer också och på House Hold så hittade jag denna urläckra ögonmask, Miijauu ;p köpte den inte dock.

Kom lagom hem till lunch och sen var det dags för tandläkaren. Lagade en tand som jag fått en skåra på insidan. Det var lite obehagligt för det hade blivit en skåra in under tandköttet så läkaren var tvungen att trycka undan det innan :( gjorde ont.

 Men när jag kom hem blev det lite pusskalas med smilo så då blev jag glad.

På kvällen kom Erik, Lina och Kattis hit och åt pizza. Kattis leker fånge med mina nya kuddar, hon tyckte dem såg ut som sådana skyltar dem håller i i USA när dem blir gripna. Men vad tycker du om själva fodralet, snygga va?


 Lite bubbel och annan dricka blev det efter middagen :)

Eric sa en rolig sak när vi gick till Willy´s. Han hade sin kamera med sig och så satt det ett litet kryp på den.  "Det sitter en lus på linsen. Haa en linslus" Det var lite kul :)

/Kram