måndag 28 februari 2011

Lite lätt överkörd..

..så kände jag mig under hela natten och i morse. Gud sov inte mycket i natt men det konstiga var att jag inte var as trött när jag gick upp vid 7.30 i idag. Nu vill jag bara bli frisk, är ju rädd att smitta Milo så det börjar om för honom igen. 
Var iväg på en sak idag så Ylva var här och passade Milo på förmiddagen. När jag kom hem igen så åt vi lunch och sen gick hon ut på en promenad. Så jag sov mellan 14 och 16.30...jätte skönt med sömn men så känner man sig lite mosig när man går upp och det är drygt. 

Annars idag har vi bara gjort det vanliga kvälls sysslorna. Vi kollade också på det näst sista avsnittet på serien och det är ju sjukt spännande. Du borde se den när du kommer hem sen :)

Dagens bild från mys i soffan. Känns som han alltid ligger i soffan när jag tar kort och att han alltid har den där bodyn. Men jag lovar han har andra kläder och jag gör lite andra saker med honom ;)

//Kram

söndag 27 februari 2011

Mitt hjärta

Milo är en ganska rolig bebis. Han är as trött på kvällarna när han sitter i soffan....a så går man in och lägger honom, nej då ska han skratta och prata och vill inte alls sova. Så tar man upp honom och hinner inte mer än slå ner rumpan i soffan så blir han ledsen och gnuggar sig i ögonen. 
Igår somnade han kl 23 men eftersom vi har en väluppfostrad bebis så sov han till 9.30 i morse. Känner att den sömnbrist alla småbarns föräldrar har inte finns i detta hushåll. Okej ska sluta vara så himla dryg ;p allt detta kan ju vända och vi får en bebis med sen kolik och som ska vara uppe hela dygnet. 

Milo börjar bli så gott som frisk men jag trodde att jag fått halsfluss i morse. Ringde sjukvårds upplysningen och hon sa att det verkade vara en vanlig förkylning. Tror det jag med, men har bara ont i halsen så tyckte det var konstigt. 

När vi gjort oss i ordning för dagen åkte vi ut till Balingsta för att lämna och hämta lite saker. Och så skulle vi fota Milo i dop klänningen men så sätter jag på honom mörka kläder så den fick följa med hem istället. 

Hemma igen blev det en del avsnitt av serien. Shit vi har kollat på 10 avsnitt a 1 timme sedan i fredags eftermiddag. Mycket tv men den är så bra så man kan inte sluta titta. Nu har vi bara 2 st kvar. Nu på kvällen blev det Solsidan och nu ska jag nog hoppa in i duschen och kanske titta lite på Wallander filmen.

Har varit dålig med kameran idag = inga bilder alls så tittade lite på bilder vi tagit förut. 
 Han är så söt att det nästan gör ont. 




Shit blir blödig när jag tittar på bilder när han var mindre. Jag vet ...han är bara 3 1/2 månad, kommer väl gråta floder när han är riktigt stor. Tiden går för fort syrran. Ta vara på tiden där borta, men sen kommer du hem igen för längre än så orkar jag inte ;) 


lördag 26 februari 2011

Aktivt slö :)

Vi har stängd dörr för att Gördis inte ska vara i sovrummet på natten. För att slippa henne stå och krafsa på dörren har vi lånat en grind av mamma och pappa att ställa för. I morse när jag skulle upp och värma mat till Milo satt hon mellan grinden och dörren. Fattar inte ibland hur den där katten lyckas med allt. Det finns liksom inget mellanrum på sidorna att komma in bakom.

Idag har det varit en både slö och väldigt aktiv dag. Började dagen med tvätt. Hela Milos garderob låg i tvättkorgen, som tur var hade han EN body kvar :)
Mellan turerna ner till tvättstugan tittade vi på en serie vi börjat titta på igår. Den heter Tusenbröder. Först var jag tveksam som vanligt till det Eric föreslår men den är faktiskt spännande. 

Milo lekte med sin nya leksak medan vi tittade på tv:n.

Efter några avsnitt och lunch gick Eric och Milo ut på en promenad medan jag var kvar för att småplocka i lägenheten. Det blev att jag storstädade :p 
Men ganska bra för nu på kvällen kom Stefan, Erik och hans nya tjej över på pizza och så tittade vi på Melodifestivalen. 

Försöker bli av med min förkylning så pressade egen apelsin juice efter städningen.

//Kram

fredag 25 februari 2011

Min tur

Tror smilo börjar bli bättre :) men han har smittat mig :( är inte jätte sjuk men känner av det lite.

Som du vet har jag ju börjat jobba. Så idag fick jag min första lön för det jag jobbat i januari. Den var helt fel..suck. Så jag ringer min samordnare...samma som du hade. (Vill inte nämna namn men du vet) Hon hade bara lagt in en av dem två dagarna jag jobbade..varför vet jag inte eftersom det var hon som bokade in mig på båda. Och för den dagen hon bokade mig hade hon lagt in för få timmar. Det var ganska enkelt att fixa...jag fick ringa in till hon som skickar timmarna till lönekontoret. Men innan jag avslutade samtalet med samordnaren så frågade jag vilken grupp jag skulle vara i nu lördag och söndag. Då har hon tagit bort mig. Jag ringde förra veckan och tog bort måndag och fredag för tyckte det skulle bli för mycket med fyra dagar på en vecka. Då sa hon att hon tog bort alla dagar ifall jag skulle vara för trött för att jobba överhuvudtaget. Okej, skit bra...not. Det har varit så struligt med alla bokningar så känner inte för att jobba extra längre. Men skit i det nu :)

Efter samtalen så tittade jag på förmiddags tv och sorterade tvätt. Vi hade tvätt tid idag 15-18 men vid ett tiden bokade vi om tiden till imorgon och drog till IKEA :p
Där åt vi köttbullar för bara 16 kr/port. Skit bra. Milo var vaken och fick sitta med och blev buren när det var dags för shopping. Som vanligt fick han alla vi passerade att le och säga..ååååå vad söt.
En tant jag gick förbi tittade på Milo och sen när hon gick förbi Eric sa hon -"Vad söt bebis, han är verkligen lik dig". Tyckte det hade varit roligt om Eric sagt, -"Vad konstigt för det är inte min". Hade varit kul att se hennes reaktion. Eller så har jag bara skruvad humor.
Efter åkte vi till ToysRus och köpte en leksak.

På IKEA köpte vi bland annat en barnstol med eget bord man kan ta på och av. (Och mamma jag vet att vi skulle ta Saras gamla. Men vi slog till plus att denna har ryggstöd.)
Så vid tacosmyset hade vi en extra vid bordet :)
 Sjukt suddig bild men han ville inte sitta stilla
 Så blev det en handduk med plast under så han kan ligga naken på golvet och olyckor kan hända :)
 Vet inte om jag berätta men när jag var hos Carro fick Milo leka med en sådan mask och han var helt galen. Så en sådan köpte vi idag åt vår lilla prins. Den spelar om man trycker på den stora knapparna.
 Milo ville inte titta på Let´s Dance utan sov. Men så är han ju fortfarande lite sjuk.
 Gördis ville inte heller titta utan läste istället en artikel i Uppsala tidningen. 

Hoppas du har det bra!

//Kram

torsdag 24 februari 2011

Skam den som ger sig

I går kväll var Milo så himla täppt så jag testade den där sugslangen. Fick inte ut något men det började rinna som bara den så antar att jag satte fart på snoret. Även i morse så använde jag den för man hörde att det fanns mycket där inne...och vad kom ut. Jo snor :) så den fungerar ganska bra ändå. Tror han var för lite förkyld förra gången. Men ska ta det lite lugnt med den och bara ge droppar för han hade lite, lite blod i snoret nu på eftermiddagen. 

Idag har vi gjort lite saker alla fall. Först var vi på bvc och nu väger smilo 6880 g och är 64 cm. 
Direkt efter det gick vi till babymassagen. Milo verkade tycka det var mysigare denna gång och jag tyckte det var riktigt kul och mysigt med den stunden. Men jag känner mig lite utanför i gruppen. Eller inte utanför men dem andra känner varandra och så är dem sådana som tar plats och inte låter andra prata. Så känner att det blir lite svårt att komma in. Även hon som har gruppen känns lite "mot" mig. Kanske bara något jag känner men det är lite tråkigt. Inte för jag behöver så mycket fler kompisar men det är inte så kul att bara sitta tyst under fika stunden. 

Igår när vi var ner på stan var jag och bytte en present från dopet. Vi fick två elefanter som spelar så bytte den ena till denna servis. Fick lägga till lite men tänkte att det kunde vara bra eftersom han snart får börja smaka på vanlig mat :)

Hoppas du har det bra:)

//Kram

onsdag 23 februari 2011

Mer snor

Min lilla guldklimp. Han är fortfarande förkyld :(
 Trotts det sov han ändå väldigt bra i natt men på morgonen vaknade han och man riktigt hörde hur täppt han var i näsan och hur han försökte med allt slem i halsen. Man vet ju själv hur man mår, känns ju som man har två korkar i näsan och en sån där marmeladkula som åker upp och ner i halsen... inte kul. Han fick droppar och lite mat men ville inte komma upp vid 8.30 som han brukar utan sov en timme till. Jag kände mig utvilad så gick upp, men det kändes konstigt att gå upp själv. Har aldrig hänt förr.
Dagen spenderade vi i soffan med alla serier men när Eric kom hem vid 16 tiden gick vi till stan för att göra lite ärenden. 
När vi kom hem blev det mat för alla och nu blir det mer soffa. 
Det börjar bli lite jobbigt att bara vara hemma så hoppas Milo blir frisk snart.

Milo satt i soffan men tippade över på mage och låg och spanade på Eric vid datorn istället :)

//Kram

tisdag 22 februari 2011

Sjukling

Kort efter att vi lagt oss igår vaknade Milo och hostade. Det lätt riktigt obehagligt...precis som om han inte fick luft. Så han fick sova hos oss inatt så jag kunde ha lite koll på honom. Shit det är min mardröm, att han inte ska få luft. Vad gör man då? Måste gå en rädda bebis kurs eller något. 
Problemet var nog slem i halsen för han vaknade i morse och var förkyld :( 
Så idag har vi bara legat på soffan och tittat på tv. Det har blivit riktigt många serier ;p
Blev lite orolig ett tag mitt på dan för han sov hela tiden, men det var ganska skönt också för jag är så sjukt trött just nu och passade på att sova jag med. Har jagat snor och tänkte om jag skulle ge slangen en ny chans men sket i det. Det blir bättre med vanlig topz. 

Min lilla sjukling. Han ville till och med ha nappen även när han var vaken. 

Nu på kvällen är han lite mer vaken och skrattar.

Tänkte gå en promenad på eftermiddagen men det blev inte så. Istället var jag ut med sopsorteringen och kollade till bilen för att få lite frisk luft.

Nu blir det lite mer tv innan det är dags att sova.

//Kram


måndag 21 februari 2011

Idag har det varit en vanlig tråkig måndag. Eller den har varit okej men det har inte hänt så mycket. På förmiddagen så plockade jag lite i Milos rum och gjorde plats för hans fina saker han fick igår. Sen började jag titta på första säsongen av Solsidan.

Idag testade vi det många föräldrar gör..hoppas jag ..hehe. Vi bjöd på lite citron.

Efter lunch var jag iväg på en sak. Kan berätta när vi pratar på skype någon gång.
När jag kom hem sov Milo på vår säng så gick in och la mig för att sova lite. Men det blev väl 5 minuter bara... alltid något :)

Så åt lite lunch och fortsatte att kolla på Solsidan. Kollade genom hela säsongen och blev klar lagom till det var dags att göra middag. 
Är helt full i magen nu..åt alldeles för mycket. Så nu blir det lite degande i soffan med lilla smilo som sover där.

Bjuder på en extra liten film på världens sötaste bebis för Milo ville berätta lite om dopet igår :) 

//Kram

Ber om ursäkt!

Det var nog lite stop i hjärnsystemet igår. Hade sovit dåligt på natten och sen var det full rulle hela dagen. 
Tusen tack för Milos dop present :)

Vi var dem enda som inte fick med tårtan på bild men kan få den av någon senare så kan du se. Alla fall var det en enda stor tårta med blå marsipan och istället för en sak på så hade vi denna bild. 

Kram från hela lilla familjen :)

söndag 20 februari 2011

Juan Milo Rådstam

Ja så fick smilo sitt namn idag. Det var skönt att vi förberedde allt igår men ändå var jag stressad och nervös i morse. Nervös fattar jag inte varför och inte stressad heller för den delen. Men jag sprang runt i lägenheten som en snurrig höna medan Milo och Eric sjöng till Magnus Uggla låtar :)
Sen åkte vi och hämta upp tårtan och drog ut till Balingsta för att fixa det sista och klä oss. 
Tack för lånet :p hehe hittade en klänning som jag lånade. Ja skor också :)
Milo var jätte duktig i kyrkan...grät lite när han fick vattnet på sig men det var nog för att frillan blev förstörd. Å Lovisa..det var riktigt bra. Det kom en liten tår från många.

Lilla sångfågeln :)

Visst var jag snygg :p


 Våran coola präst :) han är ganska rolig.
 Milo var lite för stor för dopklänningen så mamma fick komma och hjälpa till. Hon fixar allt :)
Alla fina presenter. Typ alla delar från elefant serien, sång och rim böcker, kläder, leksaker och nallar. Sen fick han väldigt mycket pengar till sin sparfond. 
 Hans dopljus och en egen liten bibel för små :)

Vi hade att man fick gissa vad man tror Milo blir när han blir stor. Många trodde ingenjör men också polis, fotograf, pilot, barnläkare, sjuksköterska, lärare, fastighetsmäklare, operasångare, brandman, fotbollsproffs, forskare i kemi, F1-förare, popstjärna och arkitekt. Vad tror du?

Vi fixar så du får se filmen från kyrkan sen :)

//Kram

lördag 19 februari 2011

Ny istid?

Måste bara börja med att berätta en söt sak. Tidigt i morse när Milo somnat om igen efter lite mat så måste han drömt något roligt för han skrattade i sömnen :) hur gulligt som helst.
Något som inte var så gulligt var temperaturen ute...-22 visade den.
Sen visade den bara -17 när jag på förmiddagen skulle till ICA för att inhandla det sista till dopet.
 Hade sjukt mycket kläder på mig men ändå var det inte nog. Långfillsingar, två halsdukar och tjock jacka för att bara nämna lite av det jag bar. 
 Bilen var duktig idag och nu är den "lagad"...man vet ju aldrig när den får för sig att pajja igen så. Men alla fall kom vi ut till Balingsta för att förbereda inför imorgon. 

Milo hade även premiär i barnstol :) tjohoo! Han satt riktigt bra i den och fick sitta med vid bordet hela middagen. Pappa gjorde pizza...var typ år sedan jag åt en sådan. Smaka som vanligt och den var god som alltid.
 Mamma gjorde en god ananas dessert som avnjöts till Melodifestivalen.

Nej nu är klockan snart elva så jag ska kasta mig i sängen.

//Kram

fredag 18 februari 2011

Så var det fredag igen

Idag sov Milo till 9.30...hur skönt som helst. Undrar om vi har fått en ovanligt snäll bebis eller om det är vanligt. Som tidigast går han ju upp kl 8 men vanligast är kl 9. 
Efter frukosten och ett Vänner avsnitt åkte jag till frissan. Nu ska jag börja gå till Aida som jag hade förr. Hon hade en ny teknik när man ska tunna ur håret som går ut på att man tar bort hela paseér (eller hur det stavas) med hår. Kändes läskigt men det blev bra. 
När hon tvättade håret fick jag världens skönaste huvuvdmassage i typ en kvart, hur nice som helst.
 Nu blev det kort igen men jag vill ha Fiint, långt hår och då måste man klippa ordentligt varje gång. Men längtar till den dagen jag har mitt långa svall :)

På eftermiddagen skulle vi åkt och köpt lite leksaker till Milo...men bilen är "trasig". Det är något med batteriet men förhoppningsvis så är det bara säkringarna. Vi ska kolla det i morgon.
För att avreagera mig efter detta blev det dammsugning av hela lägenheten och träning.

Sen kom Catarina hit och vi åt middag och hade fredagsmys :)
 Trots stor middag och efterrätt fanns det plats för godis och popcorn till Let´s Dance
 Milo la sig tidigare men Bördi ville vara med hela kvällen

//Kram

torsdag 17 februari 2011

Babymassage

I morse hade vi lite mys i sängen som vanligt. Milo är så rolig...han pratar hur mycket som helst nu. Det blev lite huvudträning också.
 
 Gördis var också med på sitt lilla hörn :)
 På förmiddagen gjorde vi inte så mycket utan bara slappa i soffan.

Men kl 14 var det dags för babymassage. Det var lite mjukstart så det blir mer och mer massage under varje gång. Milo tyckte det var tråkigt med presentationen av alla och informationen i början men när det var dags för massage blev han glad. Fast han tittade inte på mig utan lilla flickan bredvid under hela tiden, hehe. Vågade inte ta några kort, vet inte varför, men det var jätte mysigt så ska göra det nästa gång så du får se. 
Får se om man kommer umgås privat med någon. Jag hade en mamma från min mammagrupp där men hon och dem andra verkade känna varandra bra för dem umgås på andra aktiviteter också. 
Nej..nu ska plutten bada och sen kommer vi nog små sova i soffan alla tre.

//Kram 

onsdag 16 februari 2011

Titta odjur

Idag var jag ut till mamma. Skulle hämta nyckeln till församlings hemmet där vi ska ha fikat efter dopet. Det var väldigt fint där inne.Jag kommer bara ihåg hur det såg ut när jag gick på dagis där. Shit undrar om det var senast jag var där.? Det var i så fall hundra år sen.. eller alla fall 18, 19 år. 
Efter titten så åt vi lite lunch och då såg vi 9 stycken rådjur. Vet är lite lantisnörd nu men tyckte det var häftigt med så många och så hoppade dem runt och lekte :)
Den 9:de kom inte med på bild.
 Till fika hade mamma gjort egna semlor..riktigt goda. Fick med en hem till Eric också.

Eric ja..han hade ju hög feber och ont i kroppen och huvudet i måndags. Sen gick febern ner under natten och han har blivit bättre hela tiden. Så när jag kom hem idag hade han 38,2. Jag undrar vad det är han har och hoppas verkligen att det inte är något jag och Milo får. Skulle vara lagom kul med en sjuk bebis i kyrkan. Jag och Eric spelar ingen roll känns det som. 
Vi får se..håller mina tummar.

Milo har bara sovit en 1/2 timme 40 minuter idag så han är ganska trött nu på kvällen. Men den lilla fisen vill inte sova för natten än. Vi har nattat honom två gånger men han vill upp efter ett tag igen. (kl 20.30)Han är så kul :) han har snackat hur mycket som helst idag..nästan värre än mormor ;p

//Kram

tisdag 15 februari 2011

Ja du...

... kände mig lite deppig i morse men sen så ringde jag till Carro för att kolla om hon kunde ses. Träffade henne på eftermiddagen för ville först hitta på något med Eric eftersom det blev som det blev igår. Vi gick till Max och käkade lite. Hade några kuponger så det var därför det blev det. Måste verkligen sluta med skräpmaten och allt annat onyttigt. Går trögt med träningen så tänkte att om jag skippar allt skräp så behöver jag inte träna :)
Alla fall kändes det bra efter att jag pratat ut med Carro men så när vi skulle hem så lät hon hennes 1,5 åriga son pussa på Milo. Han var säkert inte sjuk men var snorig. Skulle inte vara kul om Milo blev sjuk lagom till dopet. Sen när jag la honom på sängen för att klä på honom så kom Oliver som han heter igen och tog tag i Milos ben och drog så han började skrika hysteriskt. Det har han gjort förut också när Eric kom åt hakan och för mig när jag råkade trycka lite på revbenen när jag skulle ta upp honom. Efter detta kände jag mig lite stressad igen och så när jag skulle gå av bussen blev det en hållplats för tidigt plus att jag höll på att ringa Eric mitt i allt. 
Men nu börjar jag känna mig lugn igen och håller verkligen tummarna för att Milo slipper bli sjuk.
Ska ut till mamma imorgon och prata öronen av henne om alla mina "problem" så då känns det nog bättre. 
Be en lite bön för att Milo får bli frisk.
Var dålig med kameran idag..eller a tog inga kort alls. Men här får du ett som Eric tog för ett tag sen

//Kram

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Ja idag är det den 14 e februari och alla hjärtans dag. Vi brukar inte fira den speciellt för Eric tycker man ska visa sin kärlek alla dagar. Jag håller med, men denna gång hade jag smidigt planer..planer som dock har gått i krasch. 
Jag hade köpt några chokladkakor med rolig text på eftersom han älskar choklad. Dem skulle han få i en påse av Catarina när han kom hem från jobbet eftersom jag skulle "jobbat". Egentligen skulle jag vänta på honom vid en restaurang där vi skulle äta middag. 
Så i morse när jag tagit mig genom morgonen åkte jag till Knivsta för att äta lunch hos Sara. Då får jag ett meddelande av Eric att han är på väg hem för han känner sig sjuk. Ok tänker jag och lägger om planerna men när jag kommer hem har han 39,2 i feber så vi fick ställa in allt. Jag vet att det inte är hans fel men jag är så arg och ledsen för att allt blev skit. Hade verkligen behövd detta just nu. Kvällen blir nog framför tv:n fast jag helst skulle lägga mig nu (17.20). Det är nog inget Milo har lust med.

Här är alla fall ett kort från lunchen hos Sara.

//Kram

söndag 13 februari 2011

Shit..

..har precis klivit av orbitracken. Sjukt jobbigt. Tyvärr börjar den bli lite tråkig..Eric fick peppa mig genom nästan hela passet. Vill köpa ett gymkort så man kan få lite mer variation på träningen. 

Idag gjorde vi oss klara och åkte iväg för lite shopping. Först var vi på babyland där vi köpte en kudde och nya nappflaskor till smilo. Bvc Jenny sa att han börjar få platt huvud och sa att vi skulle ha en extra tjock, men mjuk, kudde. Tror dock att den här är lika som den vi har :/ aja. 
Sen gick vi in på Mekonomen eftersom Eric hade sönder vindtorkarbladet när vi skrapa bilen. Där hade dem även solisar och Eric hittade ett par som han ville köpa..men jag hittade ett annat par som jag tyckte om men inte Eric.
Vilket par tycker du är snyggast?
Kanske svårt att se.? Men dem här är lite pilot med silverram
 Dem här är helsvarta, lite stekare.

Sen åkte vi och storhandlade. Milo vaknade och ville inte sitta i bilstolen utan skulle vara med och bli buren hela tiden. Som vanligt fick han folk att smälta :)

Det är någon slags isfestival i stan nu. Den började igår och håller på hela veckan. Ikväll var det konståkning på svandammen. Nice tänkte vi och gick dit. Mm var ju inte så bra. Det var en klubb som hade hittat sina nyaste åkare. Vet inte om det att vi fick en promenad vägde upp hur dåligt och kallt det var.

Nu blir det semla och tv :)

//Kram

lördag 12 februari 2011

Fredag & Lördag, plus & minus

Igår kväll blev det så sent så han inte skriva. 
Jag och Milo var ner på stan på förmiddagen och träffade en från mammagruppen. Dem är lite sega så känner inget för någon men får se om man hittar någon man kommer umgås med. 
Det kom väldigt mycket snö natten till fredag så jag fick släpa vagnen. Men trotts det och att jag under morgonen känt mig helt nere så blev det bättre sen och på kvällen var vi över till Emma, Erik och Leo på middag. Det var jätte god mat men eftersom jag skulle upp och jobba och man har småbarn nu för tiden..hehe..så blev det hem ganska tidigt. 

Idag var det helt piss på jobbet. Känner mig allt annat än på topp så jag sjukade mig imorgon. Orkar inte ut i kylan och bara vara i andra grupper och gå till pensionärer man aldrig träffat förr.
Så ikväll ska vi mysa framför Melodifestivalen med massa godis. Jag handlade på vägen hem och tänkte att det skulle vara gott med lite sött. Exakt så tänkte Eric också så det blev mycket sött :) men det är helt okej..imorgon blir det en promenad om vädret tillåter och så ska jag träna.

Nu på kvällen lät vi Milo ligga naken för lite vädring ;p Emma tipsade om det för Leo blir helt vild av det. Milo tyckte det var så där. 
Lite cencur :p
 Han vände sig till sida själv, första gången på plant underlag.
 Sötast :)

//Kram

torsdag 10 februari 2011

Hej igen :)

Eftersom jag bara frågade dig massa saker så tänkte jag berätta lite om vad som hänt idag.
På förmiddagen var det tvätt som gällde. Blir så sur för varannan gång jag ska tvätta är det alltid någon maskin som är trasig. Denna gång var det en tvättmaskin och torkskåpet, kul. Nej tror inte det. Antingen får föreningen köpa bättre maskiner eller så får dem personer som inte kan hantera maskinerna gå en kurs.
Medan jag plockade med tvätten sov mina älsklingar en liten stund till.

Sen åkte vi iväg till bvc eftersom Milo skulle på vanlig kontroll och få sina första vaccinsprutor. Han var jätte duktig där och blev bara lite ledsen. Sen har han varit lite ledsen under eftermiddagen och kvällen som du hörde men det har ändå varit helt okej.
Milo ser alltid lite sur ut när han sitter i bilstolen och vi går ute..men idag såg han sjukt förbannad ut. Min skatt, hehe.

I Balingsta fikade vi, kollade på film och åt middag. Soppan var föresten god, du borde prova den sen :)
Här kommer lite bilder på mig och min älskling :)



//Kram