torsdag 24 november 2011

Solen är framme...men det ser mörkt ut.

Det ser faktiskt väldigt mörkt ut för lillfisen att börja på dagis i januari. Ringde vår kontaktperson på kommunen idag och hon sa att ingen av de alternativ vi valt kommer han få. Och när jag påpekade att enligt skollagen ska man bli erbjuden en plats sa hon att det inte är säkert att det finns platser och vi får anmäla kommunen i så fall. Jo tjena att det går. Om jag nu skulle ha energi att att göra en anmälan skulle det inte hända något ändå. Någon halvtrött politiker skulle ta emot den, skratta lite och sedan slänga den i soporna. Jag har inte gett upp hoppet men vi får se hur det går.

På förmiddagen gick jag och Milo ner på stan för att köpa en present till Leo. Han fyller nämligen 1 år i morgon :) så då blir det kalas.
Jag passade på att köpa en tomtedräkt till smilo som han ska ha på avslutningen med öppna förskolan. Eric tyckte jag skulle köpt en pepparkakas dräkt, vad tycker du??

När vi kom hem blev det lunch och sen gick vi till öppna förskolan. Milo var lite trött redan när vi gick dit så han slockna direkt när vi kom hem. 
På kvällen blev det lite träning och Milo ville också testa ringen ;)


/Kram

2 kommentarer:

  1. Jag tycker pepparkaks dräkten är söt./mams

    SvaraRadera
  2. Milo ser ju redan ut som en pepparkaka så jag röstar på tomtedräkten ;) <3<3

    SvaraRadera