tisdag 11 januari 2011

Vi går mot bättre bebistider!

Milo somnade redan kl 21 igår kväll, och inte 23 som han brukar, och sov jätte bra i natt, sen startade vi dagen kl 08. Äntligen kanske han har förstått att man ska lägga sig tidigt på kvällen så mamma och pappa kan få lite kvalitets tid. Men bara för att jag sagt detta nu så kommer han väl gå tillbaka till sina gamla vanor. 
Vi hade tänkt att spenderat dagen hemma och städat för vår lägenhet börjar se ut som ditt rum ;p
Men Johanna ringde och ville bjuda på lunch så vi gick ner på stan och åt på Coffeehouse by George, du vet vid stationen. Faktiskt bra mat där.

 Lilla Linus
 Milo fick låna Linus vagn för den har en väldigt bra sittdel. Han satt faktiskt stilla hela lunchen.
Sen blev det lite shopping, ska hålla lite hårt i pengarna nu men det blev inte så dyrt. Kläderna är från Kappahl och eftersom jag blev medlem idag så fick jag lite rabatt plus medlemsförmånen dem har nu med halva rea priset. Så istället för 218 kr kostade det 139 kr. Bra va? Köpte neutrala färger för kanske blir det en till bebis och vem vet... kanske det blir en tjej. Elefanten köpte jag till filten som vi sätter på vagnen istället för klädnyporna som jag lånat av mamma. Det såg inte bra ut.Så nu har han en ko och en elefant.


//Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar