tisdag 6 december 2011

Taafssa inte, inget kladd :)

Jag och smilo sov till kl 10.15 idag. Sen var det tvätt 11-15 så Ylva och Bengt kom hit. Bengt fick också ett stort uppdrag av mig. Jag är ju lite av ett kontroll freak men han var tvungen att hämta upp alla kläder sen för jag hade en tid hos ögonläkaren. 
Mitt högra öga rinner jätte mycket och Ylva sa att jag skulle kontakta deras ögon specialist. Jag var rädd att det skulle bli mycket pet och kladdande på mitt öga och det blev det också :( Först fick jag göra en syn undersökning och då visade det sig att jag är lite, lite översynt. Men det gör inget. Men sen skulle han sätta en mojjeng mot mitt öga för att mäta trycket, uuuäääää, det var äckligt. När han sen skulle ner med typ som en ståltråd i min tårkanal fick jag alla fall blunda. Då upptäckte han att jag har en förträngning så jag ska ta ögondroppar i 3 veckor nu och hoppas att det blir bättre. 
Fick bedövning i ögonen så kände mig väldigt trött sen när jag kom hem och sov en timme för Ylva och Bengt var snälla och stannade lite längre. 

Milo hjälpte mig med maten idag :)

Ikväll hoppas jag att vår lilla gris somnar och sover för natten. Och att han också sover i sin säng för nu har han sovit hos oss några dagar så känns som vi är tillbaka på ruta ett. 


/Kram

1 kommentar: