fredag 30 september 2011

Torsdag och Fredag

Jobbade ju igår och det gick bra. Hade saker att göra hela tiden men det blev aldrig stressigt, så passet gick fort. Tyvärr hände det en dryg sak, inte jobb relaterat, men jag kan berätta det nästa gång vi skypar. Det borde vi göra snart föresten :)
När vi skulle vila på förmiddagen hade smilo 3 nappar. Och inte ville han dela med sig ;p

Idag då... då har vi tagit det chill på förmiddagen. Milo gillar inte bara att lägga saker i lådor utan också hoppa ner själv. Upp och ner, upp och ner kryper han :)

 På eftermiddagen blev det en lång promenad med Emma och Leo.
  Emma var hundvakt åt sin mammas hund, Daisy, som följde med. 

Milo fick banan när vi stannade till vid konsum för att handla. Men det var ingen hit idag ;)

Leo var glad som vanligt.

På kvällen kom Kattis över och vi drack lite cider och tittade på Idol som drar igång nu.


/Kram

onsdag 28 september 2011

Tränar så jag blir gul och blå

Har som jag sagt tidigare kommit igång med träningen och både igår och idag har jag kört mitt "rockprogram" på morgonen. Min plan är att köra varje dag men under dagen som gått så har jag fått ett ganska stort blåmärke i midjan så tänkte vila imorgon. Dessutom ska jag jobba 13.30 -23 imorgon så kommer springa runt tillräckligt :) så tror inte det blir något inlägg heller.
 Men nog med gojja. Idag har jag som sagt tränat på förmiddagen och sen när jag ändå hade ångan uppe passade jag på att städa. Resten av dagen har varit slapp. Vi tittade på film på eftermiddagen och sen åkte vi till Knivsta på middag.
Ylva och Bengt har varit ute och rest och köpte den senaste Absolut vodka. Den heter Absolut Mode och etiketten är av tyg.

Min söta unge. Hehe, kolla ögonen, sjukt stora :)


/Kram

tisdag 27 september 2011

Nej jag har inte slutat blogga....

...har bara varit sjukt dålig på det :( Sorry!

Men ska uppdatera dig lite vad jag haft för mig dem senaste dagarna. I söndags åkte vi till Sara i Knivsta. Hon visade mig en liten promenad runda, Alsike runt som är ungefär 7 km. Var sjukt jobbigt men det kändes bra efter....så bra, att vi köpte pizza till lunch ;p Blev sjukt mätt dock så orkade ingen middag. 
Efter låg jag och titta på tv och smilo härjade bland Saras saker.

På måndagen åkte jag ut till mamma och hjälpte henne med lite saker under dagen. Bland annat skulle jag karda Hazel och det slutade med att jag friserade hela henne, hehe. Men nu är hon super söt :)
På kvällen var vi på "bröllopsmiddag". Shilan gifte sig borgligt i lördags och hade bara familjen med. Så i måndags åt dem med alla sina vänner på en ny restaurang vid stationen. Eller rättare sagt det gamla stationshuset. Hela byggnaden är omgjord till en enda stor restaurang. Jätte fin och god mat.
Milo fick följa med men eftersom det var ganska sent så fick vi gå hem efter huvudrätten för han blev för trött.

Både jag och Eric tog deras hamburgare.

Idag tisdag har jag, Eric, Milo och Catarina varit på Thun´s och storshoppat. Man tänker alltid att det inte ska bli så mycket men idag blev det nog lite för mycket. Har lite, lite ångest. Men det går nog över till imorgon ;p
Vi testade deras höstmode ordentligt ;)
Här är Eric och Catarina i pälsmössor.

Jag var också tvungen att prova.

Denna var lite stor för smilo men dem hade i barnstorlek också.

Catarina dräpte en grizzlybjörn.
  
Som vanligt när man besöker Thun´s blir det lunch. Men stakars Milo blev utan för jag hade glömt hans :( Som tur va så hade jag tagit med en banan och kex.

Här är det vi handlade. Orkar inte rabbla allt men du ser nog :)

Eric köpte en ny vinterjacka, snygg va?

Köpte denna söta skylt till Milos dörr.

När han blir lite större kan han vända på den om han vill vara ifred :)


/Kram <3

lördag 24 september 2011

Bröllop

Idag var jag uppe före tuppen. Shilan gifte sig idag och jag gjorde hår och make på henne. 
Hon blev jätte fin. 
 Klockan 10 var vi klara och då var jag trött efter den tidiga morgonen så tog smilo och la oss. 
Efter vår lilla sovstund gick vi alla tre ner på stan för lunch och lite nödvändiga inköp. 
Jag köpte en ram och så skrev vi ut kort på foto papper. Det är farmors present när hon fyller 90 år. Vad tycker du?  

Så blev det ett regnställ till grisen också så han kan leka ute nu när det blir höst.

Eric är på fest ikväll och Milo har lagt sig tidigt så ska glo lite på tv och sen lägga mig tidigt tror jag. 
Jo glömde säga igår att Eric har fått nytt jobb. Han ska börja jobba som Svensk fastighets förmedlings fotograf. Det är en heltids tjänst :) Kommer bli så skönt...nu kan vi välja vilket dags vi vill och han har bra jobb tider...mån-fre 9-17. 

/Kram

fredag 23 september 2011

Må Mycket Bättre mässa

I natt började vi med att Milo ska sova i sin säng hela natten. Han har en vana att komma över till vår säng vid 2 tiden varje natt. Det har varit lite jobbigt ett tag för han ska böka så mycket men nu har han börjat vandra runt i sängen också och två gånger har han varit på väg ner för kanten. Så nu är det verkligen dags. 

Idag har jag och Kattis varit på någon mässa sak för kommunanställda i tre dagar. Det var trevligt och många bra utställare. Många hade att man fick prova på men tyvärr var det inte fullbokat även fast vi var där vid öppningen. 
Något jag kunde prova var att få håret lite fixat :)


Sen gick vi och åt lunch innan vi tog bussen upp och hälsade på mamma. 
Till middagen var det bara jag och smilo för Eric jobbar på studion. Som tur är har min lilla gris redan lagt sig...och klockan är 19.30 :)
Så nu blir det lite, lite fredagsmys innan jag ska falla i sängen. 

/Kram

torsdag 22 september 2011

Favorit i repris

Dagen såg ut ungefär som igår. Jag fixade hemma och efter lunch vart det ÖF, alltså öppna förskolan. Blir så drygt att skriva det hela tiden så tänkte köra en förkortning ;)
Milo kände sig som hemma idag och röjde runt från början. 

 Milo och Leo turades om att åka rutchkana :)

När vi kom hem åkte vi direkt och veckohandlade. Precis när vi svängde in på parkeringen så somnade Milo. Jag gick in och började så kom Eric och smilo in lite senare. 
Ikväll har jag rockat och det gick sjukt bra. Såg din kommentar och hoppas att jag klarar mig nu när jag får min lingonvecka :)

/Kram

onsdag 21 september 2011

Är jag gravid?

Idag hade jag mycket på schemat och då väljer Milo att sova till kl 9. Jag fick allt gjort men det var lite stressigt. Det var städ, tvättstuga och förberedelser innan vi gick på öppna förskolan kl 14. 
På onsdagar är det samma som torsdagar fast en annan byggnad. 
Milo kolla läget ett tag innan han kom igång. På bilden sveper vi ett stort skynke över alla barnen och Milo tyckte det var kul tills han blev attackerad av bebisen i vitt. Pojken kröp fram och började gnaga på Milo i nacken. Han hade inga tänder men smilo gillade det inte ändå.

När vi kom hem började jag med maten för helena och c/o kom på middag. Helena berättade lite skvaller från jobbet. Tyvärr var det om mig...tydligen tror alla att jag är gravid. Det var inte för att jag ser tjock ut och jag kan inte tänka på något jag sagt som kan få folk att tro jag är på tjocken. Jaja, dem lär ju fatta att jag inte är det när det aldrig kommer en bebis ;p

På kvällen tog jag och Johanna en promenad och sen rockade jag när jag kom hem. Nu känner jag mig taggad på riktigt så hoppas det håller i sig. 

/kram

tisdag 20 september 2011

Nu går han!

Inget speciellt hände första delen av dagen men sen på eftermiddagen gick vi på promenad med Emma och Leo.
När vi kom hem körde jag mitt rockrings pass. Shit vilken träningsvärk jag hade i morse när jag vaknade. Jag får ju den två dagarna efter i stället för dagen efter. Men det gick bra att träna ändå och jag känner mig taggad igen. Nu i början tar man det lugnt, man får bara rocka 1-3 minuter varje dag och sen ökar man tiden. 

Ikväll har smilo gått jätte mycket själv. Filmade det men tyvärr så höll jag kameran fel men hoppas du kan se :) Du får vinkla huvudet, hehe. 


/Kram

måndag 19 september 2011

Ny hårfärg

Idag har jag jobbat hela dagen. När jag vaknade i morse så hörde man hur regnet piskade mot fönstret. Var säker på att jag skulle få vara ute för att det brukar bli så när det regnar och jag var inne båda dagarna förra veckan. Men jag fick vara inne :) sjukt skönt för det spöregnade enda fram till kl 13.
När jag kom hem så kom Kattis hit och hjälpte mig tona håret. Så nu är man fräsch i huvudet också. 

Liten bild innan grisen kastas i säng :p


/Kram

söndag 18 september 2011

Första stegen

Idag hade jag och smilo det softisch på morgonen, sen åkte vi ut till Balingsta. Där gjorde vi det vi brukar...inget :) 
Idag tog Milo sina två första steg själv. Han stod vid barnstolen och gick till mig som stod bredvid. Min lilla pojke blir så stor.
Känns som det inte var alls länge sen vi fick åka hem med vår lille prins....och nu går han snart.

Ikväll gick startskottet för ännu ett försök att börja träna :p Det gick ganska bra med ringen, gav mig fan på att det skulle gå så. Sen har mamma hittat övningar som man gör med hjälp av ringen och dem var riktigt bra. Eftersom jag är så sjukt otränad tog det ordentligt också. 

/Kram

lördag 17 september 2011

Länge sen

Nu var det en evighet sen jag skrev sist. Men som jag sa igår när vi skypade så har Milo varit lite knepig att lägga på kvällarna plus att jag inte gjort så spännande saker. 
I onsdags så var jag och åt lunch på stan med Linda, annars inget mer roligt den dagen ;p
I torsdags jobbade jag hela dagen och var helt död kl 21 så la mig tidigt. 
I fredags jobbade jag igen men bara till kl 13. Mamma var barnvakt för Eric var på fotojobb så när jag kom hem gjorde hon super god lunch. När mamma åkt hem gick jag och smilo till lekparken.

Milo i lekparken i fredags.

Idag har jag städat och när Eric kom hem gick vi ut och lekte på gården. När jag lagade middag så ringde Catarina och ville hitta på något, så hon kom över och åt med oss. Lite senare kom även Stefan och Kattis förbi. Mycket trevlig kväll har vi haft :)

Jag städade i Milos rum någon av dagarna och han lekte. Helt plötsligt sitter han i badbaljan. Då har han klättrat ner helt själv.

Min busunge :)


/Kram

tisdag 13 september 2011

Fem generationer

Idag har jag och smilo verkligen inte gjort något. Vi ställde mat och sovklockan fram till mamma kom vid tre tiden. 
Idag tog vi äntligen fem generationers bilden, så himla kul att det blev av. När Eric kom hem från jobbet åkte vi ut till Bälinge där det först blev middag och sedan fotografering. 
Här är vi alla fem :)

 Passade på att ta ett kort tillsammans med morfar också.

Om lilleman somnar snart blir det film för mig och Eric.
Kan du maila mig hur du kan skypa den här veckan.?

/Kram

söndag 11 september 2011

Seven, Kalas.....

....same shit different name ;p

Idag har vi säkrat hemmet ytterligare lite. Vi har satt upp spärrar på dem skåp yrvädret kan komma in i. Det var lite klurigt tyckte Eric och man skulle kanske haft som i Vänner att någon kommer hem och ordnar det åt en, hehe :) Hela dagen har jag "glömt" bort att vi satt dit dem så har dragit i handtagen som vanligt.
Efter lunch gick vi till lekparken så Milo fick leka av sig ordentligt.



Innan vi gick hem tog vi en promenad och hemma sen blev det film.

/Kram

lördag 10 september 2011

Kulturnatten

Idag har det hänt mycket. Milo blev 10 månader, Stefan hade födelsedags fika och så var det kulturnatten.
Första delen av dagen var jag och smilo hemma själva och pysslade. Sen kl 15 var det dags att fira Stefan.
Eric valde present i år och det blev en lastbil i lego.

Milo fick presentsnöret.

Efter middagen gick vi ner på stan med Stefan, Kattis och Catarina.
Milo var väl påklädd :) Men det var faktiskt skönt väder för en gång skull.

Kort efter att vi kom till stan somnade lillfisen och sov enda tills vi kom hem kl 23. 

Vi tittade runt och så blev det en langos. Den var helt ok men inte lika god som jag ätit förut. 

Polisen var väldigt upptagna ikväll ;p

En ny klubb hade premiär idag i Sevens gamla lokaler. Nu heter det White club men det kanske skulle heta White trash istället med tanke på vad som gick in ;)
Deras miljon bil stod utanför och folk var som galna. Så även Stefan och Eric som började fota.


Kvällen avslutades på Plock med drinkar. Alkoholfria för mig och Eric men det var sjukt gott.

Kattis tog en som hette sommarkatten.

Helt plötsligt dyker det upp massa pirater och jag var tvungen att bjuda på ett kort med en...kanske inte jätte lik, men ändå.... Jack Sparrow :)


/Kram


fredag 9 september 2011

Spädbarnslabbet

Idag har Milo varit med i en undersökning nästan hela dagen. Alla fall mellan 11-15. Det är någon studie om man  kan se tidiga tecken på autism. Inte för att smilo ligger i riskzonen men de ska jämföra med andra barn som har syskon med den sjukdomen. 
 Milo var jätte duktig för att vara så liten tyckte de som höll i studien. Han klarade mer än vad dem väntat sig. Då blir man lite stolt :)

Det blev även en god lunch där.

När vi kom hem blev det en sovstund för oss alla tre.
Kvällen har jag spenderat i Knivsta hos Sara. Där fick jag en god fiskgryta till middag och sen blev det popcorn till Kristallen galan. 

/Kram