onsdag 25 januari 2012

Ryggskott!?

Igår var jag och Milo ute i Balingsta där vi plockade bort granarna. Så tyvärr står de inte kvar tills du kommer hem. Men det var på tiden för de hade börjat klä av sig själva ;)
Tyvärr fick jag något skit med ryggen när jag skulle åka hem, mamma tror det är ryggskott. Jag var helt död på kvällen och la mig tidigt. 
Idag kändes det lite bättre och mamma har varit här med lunch. Sen gick vi ut en sväng och nu i kväll känns det ännu lite bättre. Om det inte blir värre till imorgon ska jag gå på öppna förskolan så Milo får leka av sig.
Hoppas du har det bra i solen och bland delfinerna :)


/Kram


måndag 23 januari 2012

Milo is the king över rutchkanan

Nu har jag inte bloggat på en evighet. Milo somnar fortfarande sent på kvällarna och det gör att jag inte får ro att sitta ner och blogga. Sen vet jag att du åkt till Miami utan dator så vet inte om du kan läsa bloggen. Hoppas du har det bra där borta alla fall :)
Onsdag och torsdag förra veckan var det öppna förskolan och lite annat pyssel. På fredagen var mamma och jag en sväng på stan där jag köpte in lite nytt nu när dagis drar igång. På kvällen åkte jag ut till Balingsta på middag och fredagsmys för Eric var på kick off med jobbet i Stockholm och kom hem på natten, eller kl 4 på morgonen. 
På lördagen for jag runt för att fixa allt inför middagen som vi skulle ha med mamma och pappa. Vill inte skryta men det blev sjukt god mat. Jag och Eric var värsta teamet i köket och det var riktigt kul att laga tillsammans. Sen blev det bio och vi såg The Stig Helmer story. 
 Igår åkte vi till Knivsta efter lunch. Jag tränade med Sara och vi var på gymmet i 3 timmar. Sen blev det middag.

Idag gick vi upp tidigt och var på öppna förskolan. De hade julgransplundring och tomten kom förbi med en liten påse till alla barnen.
Milo vågade inte gå enda fram till tomten men tyckte nog det var lite spännande :)

Han ville direkt titta i påsen och smaska på allt gott. Det var russin, majskrokar, ballong, en liten bok m.m.

Vi dansade ett tag men Milo blir trött lagom till sångstunden så vi satt bredvid och bara sjöng på slutet.

Milo sover och jag har precis ätit lunch så tror jag också ska lägga mig en stund. Är lite trött efter helgen och Sara körde slut på mig på gymmet igår. 


/Kram

tisdag 17 januari 2012

Din gamla pulka

Idag åkte jag och Milo ut till mamma. Efter lunch gick vi ut på en promenad och eftersom det finns lite, lite snö på vägen fick smilo åka pulka.

På vägen hem blev Milo trött och somnade :)

När vi kom hem blev det middag och sen har kvällen bjudit på tvättstuga och tv.


/Kram

måndag 16 januari 2012

"Skolstart"

Idag var det öppna förskolan igen, så jag gick upp halv åtta och strax efter vaknade smilo. Halv nio gick vi iväg och min lilla gris började bli trött redan då men jag hade bestämt mig för att hålla honom vaken. Det var jätte mycket folk och efter en timmes lek var det sångstund. Milo ville bara sitta i mitt knä med nappen för då började han bli riktigt trött. Men efter sången fick han leka lite till och innan vi gick hem åt han lunch. Sen somnade han i vagnen och sov i tre timmar. Det var jätte skönt för jag hann massa saker under tiden och fick äta lunch ifred. Dagar som denna vill jag ha fler av.
När Mio vaknade igen åt han mellis och sen städade vi.

Milo är så duktig att åka kana nu :) Men han brukar inte störta ner med näsan utan gjorde det bara denna gång.


/Kram

söndag 15 januari 2012

"Hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta. Putsa, diska, tvätta, damma."

Både idag och igår har jag jobbat 7-16. Det har gått bra och jag kände mig pigg igår kväll och det var inte jätte jobbigt att gå upp i morse. Men när jag kom hem idag var jag tvungen att lägga mig en stund innan middagen för var så trött och hade ont i huvudet.

Igår kväll tittade vi på en film, In Time. Den var riktigt bra så kan rekommendera den. Tycker också du ska titta på Johnny English 2. Vi kollade på den i fredags och han är ju alltid rolig :)

Hoppas det gått bra med den nya tjejen :) ska gå in och kika på din blogg. Har läst den men inte varit så bra på att kommentera :( Förlåt.


/Kram

fredag 13 januari 2012

Fredag den 13e

Igår hände inte mycket. Jag köpte "Halv åtta hos mig", den andra kokboken och Catarina var här en sväng. På kvällen bar jag ner allt julpynt och annat skräp till förrådet. Det tog emot först men det kändes sjukt skönt när jag gjort det.

Idag gick jag upp halv nio. Så skönt att få äta frukost och göra sig i ordning ifred för min lilla gris fick jag väcka straxt efter tio. När han fått lite välling och kläder åkte vi ut till Balingsta. Där fick jag en hel del gjort :)Först plockade jag ögonbrynen på mamma, de blev skit snygga och sen fick hon pedikyr. Efter det var det Hazels tur, hon fick ett bad och klorna klippta. Innan jag åkte hem han jag med att rensa lite bland mina gamla gosedjur och smycken som ska sparas eller skänkas. 
Jag bara sladdade in på gården och plockade upp Eric så åkte vi och veckohandlade. Fast det var fredag kväll var det lugnt.
Nu blir det en film och svenska lantchips :)


/Kram

onsdag 11 januari 2012

Rubriklös

Gördis petade på mig hela morgonen och strax innan kl 9 ledsnade jag och gick upp för att ge henne mat. När jag skulle gå och lägga mig igen mötte jag smilo. Han är så söt, nu kan han ta sig ner från vår säng, där han allt för ofta sover. Efter frukost och när vi vikt all tvätt från igår sov vi igen i 3 timmar. 
När vi la oss såg jag flaggan på halv stång. Jag vet inte vad som hänt, men det var en ambulans hos en gammal man i huslängan mittemot i måndags. Kanske det är han som avlidit. 

Efter lunch gick vi ner på stan för att göra ett ärende och när vi kom hem igen fortsatte jag att plocka bort julen och stryka gardiner, så nu har jag "strykjärns" arm ;p


/Kram

tisdag 10 januari 2012

Du är duktig som orkat blogga i 3 år

Många sena kvällar har gjort att det inte blivit inlägg.

I fredags handlade vi och sen var vi på middag i Knivsta.
I lördags var det först kalas för Daniel och Kattis och sen kom de över på middag och så blev det Wii :)
I söndags var det chill och sen kom Catarina. Då blev det Wii och middag.
I går var det allmänt trist men på kvällen åkte jag hem till Sara på middag så dagen fick ett trevligt avslut.
Idag har Linda varit här på lunch och på eftermiddagen började jag plocka bort julen. Idag hade vi tvättstugan kl 18-21, helt ok så det blir det nästa vecka också.  

Måste berätta om ett riktigt kap vi gjorde förra veckan. Johanna ringde och sa att en förskola sålde ut sina tripptrapp stolar och de skulle åka och köpa en. Snälla som de är så köpte det en till oss också. En ny kostar typ 1500 kr kanske och begagnad brukar ligga på 500 kr. Vi betalade 250 kr :) 


/Kram

torsdag 5 januari 2012

Har börjat räkna ner dagarna nu

Lilla hjärtat :) 
I tisdags sov Milo till 10.30 och när vi ätit frukost började jag rensa och plocka här hemma. Catarina kom hit mitt i så vi åkte till IKEA för lite shopping och lunch. De blev en ny insatts för bestiken, ett påslakansett, en potta till smilo och värmeljus. Ljusen kostar 99 kr för 50 st men när jag tittade på kvittot hade de gått in för 27 kr. Vet inte om det blev något fel i systemet för såg ingen rea-skylt. Aja skiter faktiskt i vad som hände eftersom det blev till min fördel ;p
Milo provsitter sin potta :)

I onsdags var det tvätt och Ylva kom in så det blev den vanliga lunchen på ukk och promenad för Milo. 
På eftermiddagen fortsatte jag att röja runt i köksskåpen och smilo hjälpte till :)

På kvällen fick även Eric ett ryck så då blev det ordning inne i "kontoret". 

Idag åkte jag och Milo ut till Balingsta för pappa skulle fixa med bilen och lite annat smått och gott jag hade med mig. Själv sydde jag klart alla lakan som jag började med under sista tiden av graviditeten( bättre sent än aldrig), klippte Milo och pappa. 
Nu på kvällen var jag hem på middag hos Johanna. 

Hörs imorgon <3
/Kram

måndag 2 januari 2012

Kattungarna

Urk, idag när jag vaknade upp kändes det som jag blivit träffad av alla Uppsalas nyårs raketer. Har jobbat ute båda dagarna i helgen och jag har frusit arslet av mig så därför har den jäkla förkylningen kommit tillbaka. Men hoppas den går över snart.
Idag har vi sovit på förmiddagen och efter lunch åkte jag och Milo till Gränby för att göra lite ärenden. Jag behövde en kalender och sen köpte jag en sak till Eric som han ska ha till ett foto uppdrag imorgon.
Är inte kalendern helt sjukt nice :) Tittar i min kalender nästan varje dag och att då få se denna framsida blir super ;)

Sen åkte vi till jobbet där jag boka lite jobb och anmälde att jag kommer tillbaka den 1:a mars. Men mest åkte jag dit för att hämta min cykel. Det regnade precis innan nyår och så frös det det till i lördags. Så mitt lås frös och eftersom jag låste fast cykeln i stället har den inte gått att rubba. Men idag var det plusgrader igen. 
Annars har det inte hänt något speciellt idag.

Kollade på samvetets hemsida nu på kvällen för att se om de lagt ut berättelsen om Gördis efter att hon blivit adopterad. Det hade de gjort. Såg även att Tero och Zalar har fått nya ägare som verkar mycket bra. Sen fick jag också se Lewis :) Han har det jätte bra hos det paret som adopterade honom. Lilla Blanka, nu heter hon Nami, vet jag har det bra för den familjen har hört av sig lite då och då men jag undrar hur allt gått för lille Bolt.


/Kram