torsdag 31 maj 2012

God morgon alla läsare


Klockan är 6.50 och jag känner mig äntligen lite utvilad. Någon som måste varit jätte trött är Milo, han la sig 18.15 igår, sovit non stop och sover fortfarande.

Jag stannade aldrig på torget för att köpa blommor igår eftersom regnet öste ner, blev städ istället. Så ska försöka ta mig ut mellan skurarna på förmiddagen idag.

(Det är fredag men min blogg verkar inte fatta det utan publicerar detta som torsdag)

Massage

Tänk om man kunde få massage efter varje arbetspass. Det är en i min grupp som utbildat sig och vill hålla igång, så därför kan man få. Kostar inget eftersom han har fått låna ett rum här på Ramund. Sjukt skönt efteråt men shit vad jag är stel. Hela jag är som en fiolsträng så han sa att jag måste stretcha mer. Tycker jag är bra på det efter jag tränat men måste göra lite varje dag.
Nu ska jag köpa blommor till balkongen och sen hämta grisen :-)

onsdag 30 maj 2012

Sommarfest

Idag jobbade jag först till 13.30 sen åkte jag till Ica och handlade lite som vi skulle ha till picknicken. Milos dagis hade nämligen sommarfest/invigning. Det var jätte mysigt att se allt de små gjort och jag är så glad att fröknarna tar så många kort. Vi lämnade in bilder tidigare i våras och de hade gjort jätte fina kollage.

Lite jobbigt är att vi i dag fått dagis precis bredvid oss. Nu tänker ni att jag är knäpp som skriver jobbigt men vi är kluvna om vi ska byta. Vi trivs så himla bra i Årsta.
Vad tycker ni?



tisdag 29 maj 2012

Vart tog värmen vägen?

Har varit dålig på att uppdatera nu igen men det är lite svårt att få tiden att räcka till.
Idag är jag ledig och åkte ut till mamma. Hon har fått en morsdag present och så har jag planterat om rosen jag fick av Milo i söndags :-)



lördag 26 maj 2012

Middag i Knivsta

Jobb och veckohandling är avklarat. Nu är det middag i Knivsta som väntar men lite spel och lek ute innan maten.



torsdag 24 maj 2012

Svetten rinner

Den 3e juni är det löpträff. Nu i kväll har jag testat att springa 2,2 km som den slingan är. Vet inte om tiden är bra men sprang på 18 minuter och det känns bra i kroppen :-)

onsdag 23 maj 2012

tisdag 22 maj 2012

Sommar kläder

Dags att rensa i Milos garderob för att se vad som behöver köpas inför sommaren. Hittade hans solbrillor från förra året. Lite små så får bli ett par nya.


Dop

Kunde tyvärr inte närvara på prinsessan Estelles dop idag eftersom jag jobbar kväll :-P
Men har följt det på tv, så snäll och fin hon är.
Nu väntar jobbet.

måndag 21 maj 2012

Kvällspass

Det var inte lätt att gå till jobbet idag när solen värmde och mamma skulle gå med Milo och köpa glass. Men nu är jag här och dagens schema är lugnt.
Ut och njut :-)

lördag 19 maj 2012

Knivsta marknad

Är i Knivsta med Eric, Milo och Sara. Åker karusell och tittar på marknaden.


Är det en rädd gasell som springer?

Nej det var ett skelett med skinnöverdrag i löp spåret.

Efter frukost tog jag en powerwalk för att mäta upp slingan jag går/joggar ibland. Måste rätta uppgifterna jag skrev i torsdags. Mobilen var inställd på miles och inte km men nu är det rätt inställningar. 
Slingan är 3,5 km och nu när jag gick den tog det 32 minuter. 
Det varvet jag sprang i torsdags är alltså 1 km och INTE 0.5 som jag skrev. Inte ens jag är så dålig så jag springer 0.5 km på 8 minuter. 
Men har en fråga till dig Bengt...hur lång är slingan vi springer med Ove? Hoppas kunna vara med den 3:e och er "gubbar" ska jag väl alla fall kunna slå i tid ;)

fredag 18 maj 2012

Det är sant

Vi gick precis upp. Skönt med sovmorgon för oss båda.


Vad har man annars pappa till?

Avgassystemet är inte på topp så pappa fixar. Dock provisoriskt så måste komma tillbaka.


Ute i balingsta


Färgtema lila

Nu har jag hämtat ut min brudklänning :-) Den är så fin, känner mig nöjd. Måste bara sy in den uppe vid bysten för har tyvärr inte så stora bröst som de som sytt klänningen tror att man har.
Vill inte visa hela men ger en liten tjuvkik.


torsdag 17 maj 2012

Träning

Passade på att träna idag. Catarina kom över på middag och sen gick vi iväg till mitt "träningsfält". Ett varv är 0.66 km och det blev två sådana varv. Andra gången tog jag tid och då fick jag 8.32 min. Kanske inte bästa tiden men känner mig nöje med min insatts :-)
Milo och Eric var också med och heja på.


Milo hjälper till med maten


Jobb

I morse var jag jätte trött. Fattar inte varför jag är det hela tiden. Läste en löpsedel för ett tag sen att om man var trött jämt kunde det vara någon ny njursjukdom. Nu tror jag innerst inne inte att jag har det men den lilla hypokondriken i mig kommer ändå fram.
Skönt var att jag har super soft schema :-) har suttit hos en dam hela förmiddagen.


onsdag 16 maj 2012

Klänningen är här

Idag kom avin till min brudklänning :-) ska bli så spännande att se den.


Nu tar vi en vila..

.. innan lunchen.
Tydligen så är Milo sen i talet :-( Ska få en broschyr nästa vecka angående det, för vi ska ta sprutorna då eftersom Milo är sjuk.


I väntan


18 månaders kontroll

Var riktigt trött i morse när klockan ringde vid 7 tiden. Inte blev det lättare att gå upp när hela kroppen hade fått träningsvärk också. Men till slut kom jag upp och fick denna veckas tvätt gjord.
Nu kl 10 har vi tid på bvc för Milos 18 månaders kontroll. Det ska vägas, mätas och tas sprutor.


tisdag 15 maj 2012

Redan bättre

Idag var Milo redan mycket bättre i ögat så hoppas han kan gå på dagis på fredag.
Fina syster var snäll och kom vid halv tolv så jag kunde gå och träna. Sen passade hon även Milo när jag åkte till jobbet. Bytte till kvällspass idag så vi inte behöver vabba.

måndag 14 maj 2012

Kvällsmys

Tittar på tv med min älskling och kissen :-)


Imponerad

Dags att skjutsa hem mamma. Milo ville titta på den stora grävmaskinen på gården innan vi gick till bilen.


Ögoninflammation

Igår kväll misstänkte vi att Milo hade fått ögoninflammation så jakten på barnvakt började. Vi fick ihop snälla syster och mamma att passa på förmiddagen, så tar jag ut komp och går hem vid lunch. Tur att man har anhöriga så man slipper vabba.
Fortsättning följer...

söndag 13 maj 2012

Fy på mig

Nu har jag varit alldeles för dålig på att uppdater bloggen. Men det har varit så mycket i mitt hjärnkontor den senaste veckan så har varken haft tid eller lust.
Ska bli bättre :-)

torsdag 3 maj 2012

Klänningen är beställd

Jag, Sara och Catarina är i Stockholm för jag har testat min bröllopsklänning. Hittade den rätta så nu väntar jag bara på att den ska komma hem i ett litet fint paket :-)


onsdag 2 maj 2012

God morgon

Jag och Milo tittar på morgon tv till frukosten. Måste bara visa vilken avslappnad stil Milo har ibland :-)


Uppsala spa och skönhet

Är just nu är får mina fötter fina. Fick fisk spa av Eric när jag fyllde år. Var lite nervös innan men fiskarna är så snälla och det känns som man har fötterna i kolsyra.


tisdag 1 maj 2012

100 kr i månaden


Humorgalan

Säger bara en sak..bli världsförälder om du inte redan är det. Just nu tittar jag på Unicefs gala och känner mig otillräcklig. Även om jag känslomässigt inte skulle palla att åka och hjälpa till skulle jag verkligen vilja det.
Varje gång de visar ett reportage gör det ont i mitt hjärta.

Skräckfilm

På eftermiddagen åkte Eric och Milo på lite äventyr så jag håller på med tvätt och annat smått.
Var ner till tvättstugan nyss och hängde tvätt. Har lite svårt för källare även om vår är ljus med mycket fönster. Alla fall när jag var i torkrummet höll lampan utanför på att tändas och släckas. Den går på rörelsesensor ska jag tillägga men ingen person var i källaren så blir lite nervig. Sen går jag runt och sopar i tvättstugan som är väldigt stor. Helt plötsligt står det en liten pojke och tittar på mig. Tror ni jag blev skitnödig, de brukar ju vara dem man ska passa sig för i alla skräckfilmer ;-) Kort efter kom pappan in för att fråga om han fick ställa in sin tvätt.
Jag är expert på att skrämma upp mig.

Dags för träning