måndag 30 april 2012

Kommer för en, tar med två

Fick ett larm från en tant som inte mådde bra. Hon misstänkte en propp för hon hade haft det tidigare. Dottern kom och jag ringde ambulans. Men när sjukvårds personalen kom mådde hon mycket bättre, istället helt plötsligt svimmar dottern när hennes mamma ska gå ut till ambulansen. Eftersom mamman mådde bättre ville de ta med dottern istället som inte alls såg kry ut. Vet inte hur allt slutade för var tvungen att gå.

söndag 29 april 2012

Trevlig valborgsmässoafton!

I natt vaknade Milo och hade feber så det blir inget dagis. Som tur är är Catarina så snäll och passar honom några timmar nu på morgonen så vi slipper vabba.
Nu behöver vi inte oroa oss för utflykten heller men tänkte ändå prata med dagis om det. Så det inte blir något i framtiden.

Lite roligt

Igår satt det en lapp om fest i en trappuppgång. I morse när jag kom hade det dykt upp en till.



lördag 28 april 2012

Skvalborg, Kvalborg, Valborg & Finalborg

Ok att studenterna kom på kvalborg för att få supa en dag extra men nu har det gått för långt. Nu har man hittat på namn till två dagar till så att man kan dricka fyra dagar i rad. Seriöst hur många orkar dricka den 1 maj.?!.?
Eller så är det väl jag som blivit gammal och skittråkig.
Anledningen att jag skriver lite om den kommande dagen är för att jag läste veckobrevet från dagis. Där i skriver de vad som hänt i veckan och vad de ska göra den kommande veckan. Tydligen ska Milos avdelningen gå ner på stan och titta på forsränningen. Vet inte vad jag tycker om det...eller jo det vet jag visst...jag gillart inte. Känns som en anledning att få fira valborg fast de jobbar. Det är alldeles för mycket folk och jag tror inte något barn kommer uppskatta forsränningen.

Behöver feedback. Har lust att säga att Milo inte får följa med, att han får vara på en annan avdelning under tiden.
Är jag bara nojjig??

Axels tivoli

Jag, Eric, Milo och Catarina är på tivoli vid Gränby.


fredag 27 april 2012

Fika

Idag ställde föreningen ut möblerna så vi äter mellis på gården.


Väldigt bestämd

Milo sov 2 timmar när vi kom hem men när han vaknade pekade han direkt på förtret. Det betyder att han vill gå ut. Ibland pekar han även på sina ytterkläder.


Vårväder på hög nivå

Idag har jag och mamma varit på möte med Eklundshof. Längtar verkligen till september nu :-)
Ylva passade Milo under tiden men när vi kom hem blev det lunch på ukk som vanligt. Bengt brukar alltid åka rulltrapporna med Milo men han var inte med idag så jag tog några varv. Vi tittade på utsikten också.


torsdag 26 april 2012

Power Walk

Trotts att det regnar tänker jag ge mig ut. Tar min vanliga runda, vet inte hur lång men ska kolla upp det.


onsdag 25 april 2012

Öppna förskolan


En glad Sandra

Vad glad jag blev för alla kommentarer på förra inlägget. Jag gillar alltid att få kommentarer så det är bara att skicka någon när ni vill :)
Idag känner jag mig lätt handikappad så hoppar pass på friskis innan jobbet men tänkte ge mig ut i morgon kväll på lite intervall träning. Har ju skrivit upp mig på blodomloppet med jobbet som är om en månad. Och nej jag ska inte gå utan springa eftersom alla andra också sak det och jag vill inte gå själv.
 Sen är det löp&pizza dag med Ove & co i början av juni. Det brukar vara en gång på våren och en på hösten och planen i höstas var att vara med men lyckades inte träna upp mig. Nu kan jag ju ha det som ett mål.


Njut av solen, Kram!

tisdag 24 april 2012

Helt förstörd

Idag lämnade jag Milo eftersom jag jobbar kväll. Vi tog cykeln upp för det är ju så fint väder. När jag kom hem blev det lite dammsugning och annat nödvändigt.
Men efter lunch..håll er i hatten..var det jag som åkte och tränade. Yes, jag köpte års kort igår och idag gick starten. Kul att vara igång men det känns mer som jag åkt till en byggarbetsplats och blivit överkörd av en lastbil. Nu blir det dusch och sen jobbet.
Ha det underbart i solen :-)

söndag 22 april 2012

För varenda unge

Tänkte göra lite reklam för Unicef. Jag är världsförälder sedan ett år tillbaka. Nu har de en kampanj ute och det är en nyckelring som man kan köpa på H&M, apoteket <3 och Ikea. När vi var på Ikea idag tog jag den med en flicka på men kände mig "taskig" så tog en med pojken också. De kostar 39 kr och jag tycker alla ni som läser detta ska köpa en.
Titta gärna på deras gala den 1maj.


Vad ska man göra?

Lilla Milo sover nu efter en lång förmiddag. När jag låg bredvid honom så han skulle somna hörde jag grannarna som bor över oss. Mamman stod och skällde på pojken, som är typ 10 år, och han var jätte ledsen. Kunde inte förstå vad bråket handlade om eftersom hon prata på deras språk. Men allt är inte som det ska där uppe. Vet inte vad men har känt det på mig enda sedan vi flytta hit. Så det är frustrerad att inte kunna göra något.

Mysig dag

Morgon började med sovmorgon och jätte god frukost. Sen bar det av till Ikea för lite shopping och lunch. Ett stop på biltema och veckohandling blir det nu.
Hoppas ni har en bra söndag :-)


lördag 21 april 2012

fredag 20 april 2012

Let's dance

Idag har jag och Milo bara städat.
Kvällen bjöd på tacos och let's dance. Jag vill se Anton och Pernilla el Camilla L i finalen. Tråkigt att Bengan åkte ut ikväll, tycker det är dags för Molly och Camilla Henemark att lämna.

Trevlig helg!

torsdag 19 april 2012

Sista besöket

Damen jag handlade åt sa att jag skulle köpa något gott så vi kunde fika. Det är dessa stunder som göra att man orkar med allt annat.


onsdag 18 april 2012

Solen går fort

Står och väntar på bussen till jobbet. Nu när det är sol har jag ett stort, bra träd som jag kan ha som skydd mot solen. Vill inte ha den i ögonen. Men de 5 minuterna jag väntat här har jag fått flyttat fram 2-3 steg för solen stigit.


Kärlek

Är lite gladare nu för när jag kom ut från en port mötte jag Eric <3
Han skulle fota en lägenhet i samma trappuppgång.

tisdag 17 april 2012

Va trött jag blir!

Ibland blir jag less på vissa som jag jobbar med. De gnäller att de har mycket att göra men åker ut efter mig och kommer in före, hur går det ihop!?!
Idag var det en tvätt som inte blivit inplanerad och då säger senilkärringen att jag ska ta den. Var bara det att jag redan hade en tvätt samma tid plus att jag skulle skicka iväg en med taxi då också. Sen får man skit av sköterskan för att man föreslog viss insats till en vårdtagare. Det är så tråkigt att börja dagen med att bli arg.

söndag 15 april 2012

Tröttma

Helgen har bjudit på jätte drygt jobbpass i lördags, däckbyte och långpass idag. Nu är jag trött efter tre pass i rad men har ett kvar imorgon innan jag får ledigt.
Hoppas ni haft en bra helg :-)

fredag 13 april 2012

Knivman

Det blev kaos när jag åkte hem från jobbet. Tydligen var det en man som hotade att ta sitt liv med kniv inne på kommunhuset. Polisen spärrade av korsningen vaksalagatan/kungsgatan och trafikkaos uppstod. 1km kö åt alla håll. Jag hoppade av bussen vid biblioteket och skyndade hem för att ta bilen till dagis.



torsdag 12 april 2012

Middag

Avnjuter en super god på terrassen med Shilan.


Vårstäd

När vi kom hem från öppna förskolan blev det en sovstund och lite lunch. Eftermiddagen har vi spenderat med att städa både inne och på balkongen.
Lite påskliljor i balkonglådan blev det också :-)
Hoppas ni har en fin dag.



Öppna förskolan


söndag 8 april 2012

Påskmiddag i Knivsta

Nu är vi mätta och belåtna.
Milo testar den radiostyrda bilen innan vi åker hem :-)


lördag 7 april 2012

Firande

Milo gick upp kl 7, vilket bara var bra för efter frukosten var det dags att börja laga massa mat. Idag har nämligen familjen/släckten varit här på påsklunch för att det är påskafton och jag fyllt år i tisdags.
Tack för alla fina presenter <3


torsdag 5 april 2012

Milo har gjort fint påskpynt


Skärtorsdag

Vi lämnade in Milo och hämtade ut en liten påskgubbe :-)


Lägg ner försäkringskassan

Har försökt ringa försäkringskassan angående att jag vabba förra veckan. Jag gick igenom 6 omgångar med alternativ för att sedan komma tillbaka till huvudmenyn. SUCK! Jag blir trött i hela hjärnan.

onsdag 4 april 2012

Lunch med mamma

Vid 11 tiden kom mamma hit, vi skulle planera påsken och gå lite så stan. Hon hade också med sig en present :-) ett till glas ur Gynnings serie.
Första blev det lunch och sen kollade vi i leksaksaffären efter kläder så Milo kan klä ut sig på dagis imorgon. Jag hittade inget men Milo blev lite intresserad av alla leksaker.
På vägen hem blev det ett stopp på lekplatsen.



tisdag 3 april 2012

Tvättstugan

Eric var tvungen att gå tidigt i morse så Milo fick följa med till tvättstugan och hjälpa till.


Trevligt avslut

När jag och Milo kom hem kom mormor & morfar förbi med paket och tårta. Då kändes det som en riktig födelsedag efter allt som hänt idag och jag är så glad att jag fick en stund med dem.
Nu på kvällen ska jag ta en lång dusch och sen slappa. Kanske blir det en till bit tårta ;-)
Milo har också tagit en dusch, han är så duktig och klarar sig nästan helt själv :-)

(inlägget från "måndag" är från idag, det har blivit fel med dagen)


Äntligen får man gå hem

Allt har varit stressigt och rörigt idag så det är skönt att man hade ett kort pass. Chefen hade gått hem men jag pratade med näst högsta ansvariga och hon sa att det skulle bli bättre. Tror det när jag ser det.
Nu ska jag till dagis och ha utvecklings samtal innan jag åker hem med min älskling.
Vill tacka alla som skickat en hälsning under dagen, dem har värmt i allt kaos :-)

Usch!

Jag som var så glad i morse, fick fin present och solen lyste. När jag kom till jobbet har vår planerare planerat mig att gå till personer jag aldrig varit till. Ok om det fattades personal men hon har samtidigt satt en från den gruppen att gå till vårdtagare från min grupp. Vi har gjort om grupperna för att slippa detta och så gör hon samma sak alla fall. Skit sur är jag och ska gå in till chefen.

måndag 2 april 2012

Ja må jag leva..

.. Hurra, hurra, hurra!
Fint födelsedags väder är det men snön kunde gärna sluta falla.
Innan jag gick till jobbet fick jag min present från Eric, pedikyr med fiskar. Man sätter ner fötterna i ett akvarium med små, små fiskar som lever på döda hudceller istället för att få fötterna filade.
Igår kom tjejerna på middag för att fira mig och de hade köpt massa fina produkter från body shop.