onsdag 31 oktober 2012

Rosa bandet galan

Nu sitter man och gråter till den årliga galan. Skänk en liten slant eller ring alla fall på bilen. Jag har köpt band och skänkt 100 kr hittills.

Hollywood, Hollyweird

Jag gillade Margareta som var med i Hollywoodfruar denna säsong. Hon verkade normal med båda fötterna på jorden. Visst jag älskar Maria, och Isabel är inte så tokig men dem är lite speciella och ändrats lite för att göra bra tv tror jag. Här är alla fall Margaretas låt som hon skrev efter att träffat galningen Gunilla. Tycker den är lite svängig :)
Vad tycker ni?


Motstånd

Har kommit en bra bit på sista uppgiften som ska in för granskning. Men det är inte lätt att få något gjort när man inte kan söka faktan som behövs eller skrivaren printar ut vissa delar i texten. Vet inte vad som är fel men bläcket är uppenbart inte slut eftersom den lilla text som väl kommer ut är super fin.


Kallt och halt

En väldigt påklädd och glad Milo får åka buss till dagis idag. Jag orkade inte cykla och bilen var inte uppvärmd.


tisdag 30 oktober 2012

Pumpa

Syster kom efter jobbet, halv tre, och då åkte vi till dagis för att hämta Milo. På vägen hem svängde vi förbi Willys och köpte en pumpa som vi gjorde fin.
Detta vardagsmys behövde jag efter en liten jobbig tid.






söndag 28 oktober 2012

fredag 26 oktober 2012

Säsongens första snö

Milo är lämnad, jag har faktiskt tränat och nu går jag hem och får denna vinterns första snö på mig. Ska nog lyssna på lite julmusik när jag pluggar idag. Längtar verkligen till julen.

(kl 10.16)

tisdag 23 oktober 2012

Hämtar en trött kille

Milo sov bort mellis idag. De fick väcka honom vid halv tre så han hann precis att vakna helt när jag kom kl 15.


Bara ändå

Tänkte visa en bild som jag tog förut. Gördis gillar Milos stol. Han har inte brytt sig om den så mycket men nu är den populär när han ser att hon ligger i den.


måndag 22 oktober 2012

Säg godnatt

Det har varit en mysig dag. Men efter sovstunden på dagen har Milo varit lite småbråkig större delen av tiden. Tror han har en period av trotts plus att hans rutiner sket sig under helgen. Men även om han går en på nerverna, och jag har ganska kort stubin just nu, så älskar man den lilla skrutten.


Pumpor

Köpte prydnadspumpor när vi handlade idag. Tycker det blev snyggt bredvid tv:n.


2 timmar lek

Nu blir det lunch innan vi åker hem med en trött kille.




Milo ska få leka av sig

Igår fick vi ett ryck, vi städa och rensa. Nu på morgonen har vi hunnit med veckohandling och slängt allt vi rensa bort igår.
Nu är klockan snart 10 och vi hänger på låset till Leo's Lekland :-)


lördag 20 oktober 2012

Söndagsväder

Idag var det barnloppis i Knivsta. Hittade faktiskt ganska mycket kläder till Milo och en hel hög med böcker. Efter så fick vi lunch hos Ylva och Bengt och Milo passade på att träna vid pianot.
Resten av dagen har varit slapp och kvällen bjuder på film.


fredag 19 oktober 2012

God natt

Behövde inte gå in till chefen, för er som undra.
Efter jobbet hämtade jag Milo och så åkte vi direkt till Stefan och Kattis på middag för Eric är på festligheter med jobbet ikväll. Nu är klockan 21 och vi ska försöka somna till Nicke nyfiken.


Fortsättning följer

Jobbar idag och allt har gått bra. Fram till klockan 14 ungefär. Handlade åt en kärring, om jag säger så, som aldrig blir nöjd hur man än gör med hennes handling. Självklart var det fel på handlingen nu också plus på mig. Så jag sa ifrån vänligt men bestämt. Hon slängde ut mig och sa att hon skulle ringa chefen. Får se om man blir kallad till chefens rum sen. Det blir första gången på åtta år i så fall, som jag fått klagomål på mig.

torsdag 18 oktober 2012

Inte enligt planen

Förra kursen var lätt. Inte så konstigt kanske eftersom jag lärt mig det mesta under flera år.
Medicin är roligt men uppgifterna är så stora. Trodde någonstans att jag skulle hunnit med en hel uppgift plus börjat på en till denna vecka. Har nu suttit i två dagar och slitit ut både huvud och rumpa men är fortfarande inte klar med en hel uppgift. Nu blir målet att den skickas in senast måndag kväll istället.

tisdag 16 oktober 2012

Visste inte att vi stava så

Föreningen har satt upp nya namnlappar på postlådorna men de har inte riktigt fått till Rådstam ;-)


Dags att gå hem

Haft en trevlig dag, Linda kom på lunch och tittade på alla bröllopsbilder.
Försöker hämta hem Milo nu men han trivs och vill stanna.


söndag 14 oktober 2012

Massage

Det är alltid skönt med massage, speciellt kl 9 på morgonen. En tant jag är hos har en massagestol som hon ville att jag skulle testa. Det säger man inte nej till ;-)

Trevligt

Middag på All Star och bio. Jag och Eric spenderar kvällen med Johanna, Johan, Åsa och Fredrik.


lördag 13 oktober 2012

fredag 12 oktober 2012

Middag

Klockan 17.30 kom familjen Olsson/Karlsson hit på middag. Super trevligt som vanligt och idag fann Milo och Leo varandra ganska snabbt.



Uppgift 1

Igår och idag har jag skrivit på den första uppgiften i medicin kursen. Man fick sju uppgifter men det är bara tre jag behöver lämna in. Kommer dock göra alla för att vara förberedd till provet om 6 veckor.
Hela denna vecka har varit känslomässig. För er som inte tror på "spöken" kan ju skita i det jag skriver men i tisdags kände jag mig inte ensam trotts att jag var det förutom Gördis som bara sov i soffan. Senast jag hade en sådan känsla var när jag bodde hemma och där är ju min gammelmormor och "pysslar".
Uppgiften jag har skrivit om är celler och en punkt var att skriva om cancer. Man skulle välja en cancerform och jag tog tjock- och ändtarms cancer. Vet inte om det bara var en stor plåga eller om jag faktiskt bearbetat lite också. Men jobbigt har det varit.

onsdag 10 oktober 2012

Yippie

Jag fick C på kursen :-D Det motsvarar det gamla VG.
Nu är det bara att tuta och köra med medicin kursen.

tisdag 9 oktober 2012

Ser det spännande ut?

Har fortfarande inte fått svar på mitt prov. Det är lite jobbigt att gå och vänta, drömde i natt att jag inte fick godkänt :-(
Men utbildningen måste gå vidare så nu sitter jag med kursen medicin. Den kommer nog bli svår men det är detta jag vill lära mig mer om. Just nu läser jag om cellens uppbyggnad och får lite flashbacks från högstadiet.


söndag 7 oktober 2012

Världens finaste


Rabatter is the shit

Efter frukost åkte vi till Gränby för lite shopping och lunch. Vi hade lite rabatt kuponger att använda nämligen.
När vi kom ut till bilen igen efter ett par tre timmar upptäckte vi att jag glömt låsa den. Tur att man har en liten skrot bil ;-)

Nu blir det lek och bus innan solen börjar gå ner. Älskar lediga mys helger med pojkarna.

Hoppas ni alla haft en bra helg!


fredag 5 oktober 2012

Tjugo minuter kvar till provet

Dags att varva ner. Nu börjar jag bli nervös. Har inte riktigt haft tid att vara det innan. Håll alla tummar för mig, kan behöva det även om det är ett lätt ämne.

Grattis farmor 91 år

Efter provet gick jag hem till fina farmor för att fira henne på födelsedagen. Jag kom en timme innan de andra så hjälpte henne att städa lite och duka.
Av mig och pojkarna fick hon en riktig höst bukett, det är så svårt att veta vad man ska ge någon som har allt. Men vet alla fall vad jag ska köpa i julklapp efter idag.



torsdag 4 oktober 2012

Nytt kort

På vägen hem från dagis hämtade jag ut mitt nya körkort. Helt ok bild :-)


Föräldrafika

Tog en komptimme idag för det var fika på dagis. Både jag och Eric är här hos vår lille kille.


onsdag 3 oktober 2012

Att tjata lönar sig ibland

När jag fick fast tjänst fick jag 65%. När jag kom tillbaka i mars sa jag att jag gärna gick upp i tid och fick i april ett vikariat på 73%. Båda gånger det har förlängts sedan dess har jag sagt att jag vill ha det som min grund procent.
Nu när vi skulle förlänga det 6 månader hade chefen gjort det till min fasta jobbprocent :-D

tisdag 2 oktober 2012

Älskar när man får mycket gjort

Har hunnit med sjukt mycket idag. Gick upp kl 7 och började i tvättstugan, sen blev det frukost och göra både mig och Milo i ordning. En vända till ner i tvättstugan innan Milo lämnades på dagis. Iväg och vecko handla (fick även in ett samtal med mamma under tiden), packa upp, hämta tvätt och diska innan klockan blev 11. Då kom Åsa hit för vi skulle plugga ihop. Hon har prov imorgon och jag på fredag. Det blev mest en trevlig lunch än plugg men ändå :-)
Nu är klockan 15 och Åsa har åkt, så jag ska läsa lite till innan Milo ska hämtas.


måndag 1 oktober 2012

Ny vecka

Hoppas ni alla haft en bra helg.
Min har bestått av jobb, middagar, bio och jobbfest.

Filmen jag såg heter hypnotisören och var jätte bra. Kan verkligen rekommendera den.