fredag 31 augusti 2012

Lady Gaga

Klockan är 2 på natten och vi har precis kommit hem. Alla tåg och bussar hade gått men vi var 7 personer på stationen som skulle till Uppsala så vi delade på en taxi.
Som rubriken avslöjar var det Lady Gagas konsert vi var på. Fler och bättre bilder kommer imorgon.

8 år

Idag har jag och Eric varit tillsammans i 8 år. Detta firar vi med middag på Tilltugg. Det är jätte mysigt tapas ställe vid Vaksaltorg, allt är super gott. 


Vill se igen!

Nu har man fått sova några timmar, duschat och ätit frukost. Jag har en del att göra idag men tror bara jag gör det viktigaste...lämna in våra ringar för putsning. 

Konserten var sjukt bra igår. Gaga var så jävla snygg och bra. Har lyssnat på hennes musik, mest i början av hennes karriär, men det har inte varit så mycket mer. Tycker hon verkat för speciell i media men nu har jag fått en annan bild av henne. Skulle lätt kunna se konserten en gång till.  
Det som var lite tråkigt igår var att vi hade så kallade VIP biljetter men det fanns inget som tydde på det. Möjligtvis gåvopåsen man fick efter men det hade lovats mer. Den långa väntan och dåliga skor gjorde att man inte orkade ösa hela tiden vilket var lite synd. 
Men hade en bra kväll med finaste syster <3










torsdag 30 augusti 2012

På väg till Stockholm

Fina syrran och jag sitter på tåget till Stockholm. Jag ska köpa mitt löshår och sen blir det konsert. Vem vi ska se får ni veta lite senare ;-)


onsdag 29 augusti 2012

2 av 3

Ikväll är tredje kvällspasset innan två dagars ledighet.
Idag har jag städat och lagat mat men även hunnit med att pyssla om mig själv.

Igår tonade jag håret och det blir alltid lite färg utanför. Fick ett tips av en vårdtagare. Man tar en bomullstuss med tvål och vatten. Sen doppar man den i cigarettaska och gnuggar på huden där man fått färg. Testade det och det funkar.

måndag 27 augusti 2012

Frisören

Är hos frissan och får frillan fixad inför bröllopet.


Månadens måste

Idag kom lönen och försvann lika fort. Har betalat räkningar och en liten slant till cancerfonden blev det också.


fredag 24 augusti 2012

Spola tillbaka

Vet att morfar inte finns mer men vill spola tillbaka tiden. Då skulle jag välja alla fina dagar och mysiga kvällar med honom och mormor. Ikväll har vi varit på middag här hos mormor. Fullt hus har det varit men hela tiden har något saknats. Någon har saknats.
Idag blev det så tydligt när jag såg urnan, du kommer inte tillbaka.

Urnsättning

Efter lunch cyklade jag och Milo till kyrkogården. Idag skulle vi samlas vid graven och sänka ner urnan.
Nu blir det lite fika på Trianon.


tisdag 21 augusti 2012

måndag 20 augusti 2012

Provsmakning

Efter jobbet idag hämtade jag tre prover på vad vi kan ha för fyllningen till bröllopstårtan. Dags att provsmaka med min blivande :-)


En invasion

På väg till tvättstugan såg jag minst 50 små fåglar på gården. Ser ni alla bruna prickar i gräset? Undrar vad det är för gott i gräsmattan ;-)


söndag 19 augusti 2012

Övningskörare igen

Dagen började bra. Det slutade precis regna när jag skulle ut och jobba, yes! Sen var det soft fram till jag fick ett samtal att jag måste åka och hämta ett akutlarm åt en vårdtagare. Stället att hämta ut dessa är Fyrisborg, typ Ikea. Men fick tag på en av våra bilar och lyckades lämna bort lite ärenden så jag ska hinna med allt idag. Jag är ju van att köra min lilla skrotbil och kommunen använder sig av nyare. Så det blev en del tvärnitar och lite mycket gas ibland ;-) men nu är det klart och eftermiddagen kommer bli lugn..hoppas jag.


fredag 17 augusti 2012

Jumbo kräftan

Tanken var att Sara och några vänner till henne skulle komma på kräftskiva nu ikväll. Men eftersom livet ibland är fruktansvärt orättvist var hon tvungen att ställa in
Tänker på dig vännen <3

Istället kommer Catarina hit och äter kräftor med mig. Men jag hoppas jag får göra det med min fina vän också som vi planerat.

Trevlig helg!


torsdag 16 augusti 2012

Drömmar

Jag och Milo bakar lite nu på morgonen.

Lunch & bröllopstårta

Cyklade iväg till Trianon för att gå igenom tårtan med konditorn som ska göra den nu när inte morfar finns. Usch, vill bara att verkligheten ska vara en mardröm och snart får jag vakna upp och krama morfar.

För att Milo ska få sin dagliga dos av stimulans stannar vi i lekparken och leker innan vi går in :-)



onsdag 15 augusti 2012

Blommig eftermiddag

På eftermiddagen åkte mamma med in till stan. Vi var först på blomlandet för att titta på blommor och sen till Anna på interflora Trend för att diskutera lite. Tanken är att mamma ska binda alla buketter men nu kanske Anna gör min bukett och mamma det andra. Vi får se.

När vi var på blomlandet blev jag förvånad. På sidan av entrén satt en bild på en katt. Min katt :-)


Sol och lek


tisdag 14 augusti 2012

Kommer vara trött ikväll

Har hunnit med mycket hittills idag. Tvättstuga på morgonen, sen blev det städ och lite småplock. Nu ska jag diska innan jag gör mig redo att cykla till jobbet. Börjar kl 13.30 idag, gillar inte detta pass men har bara ett sådant som tur är.

Gördis gillar inte dammsugaren och försökte gömma sig under Milos nyckelpigskudde.


måndag 13 augusti 2012

Så var denna semester slut

Nu är första passet efter semestern över. Har jobbat kväll och det gick bra men kände mig lite ringrostig. Har kväll imorgon med och sen två dagar ledigt så det blir en mjukstart.

I helgen har jag och Eric fått massa nödvändiga saker gjorda och det kändes bra för nu blir det ett annat tempo när vi börjat jobba båda två.

Hade fått ett brev när jag kom hem och det var antagningsbrev till undersköterske utbildningen. Så nu blir jag plugghäst ;-)

fredag 10 augusti 2012

Fredagsmys hela dagen

Idag har allt fokus varit på Milo. Efter frukosten gick vi, Milo tog cykeln, till Willys för att köpa ingredienser till bullar.
Milo var jätte duktig att baka men det blev muffins istället för bullar.
Sen tittade vi på Nicke och sov en en stund.
Efter lunch gick vi ut och lekte ett par timmar.
Måla med fingerfärg hann vi också med.
Dagen har avslutats med tacos och nu slappar vi alla tre i soffan.

Trevlig helg!






onsdag 8 augusti 2012

Snart klar

Jag har varit jätte duktiga idag. Jag ringde och bokade tid med Eklundshof för att gå igenom det sista, bokat tid för att planera och beställa blommor och inhandlat det sista. (Tror inte det är mer smått att köpa)
Nu är det bara sömerskan imorgon, Eklundshof på måndag, blommor på onsdag och någon gång ordna allt till håret/frisyren. Läget är under kontroll :-) Känns skönt eftersom jag börjar jobba nästa vecka.
Milo har snällt följt med överallt så vi leker av oss ute innan det är dags för middag och tvättstuga.


tisdag 7 augusti 2012

Ska det vara såhär?

Har inte bloggat på länge, har helt enkelt inte orkat. En månad innan ens bröllop brukar man känna glädje och lycka. Jag har bara känt ångest, sorg och ilska. Trodde jag kunde lita på personer i min närhet men tydligen inte.
Även om jag börjar känna mig bättre och allt i slutändan säkert blir bra var detta det sista jag behövde.
Det som inte dödar en gör en starkare. Snart är jag världens starkaste tjej.

torsdag 2 augusti 2012

Träning

Är hos mamma och pappa för att fixa bilen.
Just nu jag och Sara en snabbis hos Lovisa och tränar lite musik inför bröllopet.