tisdag 27 november 2012

Gått i ide?

Nej det har jag inte, även om det är något jag väldigt gärna vill.
Sen jag skrev sist, för 2 1/2 vecka sedan, har det bara varit jobb, försök till vettigt pluggande, magsjuka, stress och lite ångest. Imorgon är det prov i medicin så håll tummarna. Men sen kommer jag ha ett litet uppehåll i plugget under december, kommer ändå bli klar med A delen i rätt tid. Vill bara ha julmys, varva ner och hitta en rutin igen.

lördag 17 november 2012

Grattis Bengt

Kvällen spenderar vi i Knivsta för Bengt fyller år.

(kl 19.09)

Kalas för Leo

Leo fyller 2 år nästa söndag men vi är på lite kalas idag. Det bjuds på korv med bröd och glass.


Djur på Gränby

På förmiddagen var vi upp till Gränby för att bland annat köpa en present till Leo.
Det var någon form av marknad vid en av ingångarna och 4H gården kom dit med lite djur.

(kl 12.04)


tisdag 13 november 2012

Hostmedicin

Milo har varit snorig en längre tid nu och hans slemhosta som han fick för ett tag sen vill inte ge med sig. Igår började vi med hostmedicin men den tyckte han var så äcklig att han kräktes. Så idag köpte jag bisolvon med jordgubbs smak och den tyckte han verkligen om. Han ville ha mer när han fått sin dos. Nu får vi se om det blir bättre.


måndag 12 november 2012

3-ords mening

Eric lagar mat och jag håller Milo sällskap när han leker med sin tågbanan. Nu har han börjat med 3-ords meningar. Bara under leken sa han "nu kommer tåget" och "mamma ska sova".

(kl 17.12)



Snart jul

Milo står och kollar in allt pynt i julgranen på Elgiganten. Grabbarna hämtade mig på jobbet och nu ska vi göra lite ärenden.

(kl 14.27)


8 timmars illamående

Eckerökryssningen som jag sett fram emot blev inte som jag tänkt igår. Började må illa redan på bussen och sen gjorde jag det enda tills vi kom tillbaka på kvällen. Det var sådana vågor som man mår illa av på vattnet igår tydligen. Fick i mig lite av det kalla på buffén men sen fick jag ligga i hytten hela resan.
Sjukt tråkigt :-(

söndag 11 november 2012

Eget initiativ

Nu ska vi handla och Milo satte på sig stövlarna helt själv utan att vi sa något.

(kl 9.36)


lördag 10 november 2012

Grattis Milo 2 år!

Idag blir min skatt 2 år. Det är sjukt vad tiden går fort.
Vi började morgonen med frukost och att öppna paket. Från mig och Eric fick han hans favorit bamse och han blev jätte glad.
På posten hade det kommit två kort och en bok. Tack till er!



Födelsedagskalas

Nu har vi firat Milo med gott fika, fina presenter och trevligt sällskap.
Känner mig stolt över fikat för har gjort allt själv :-)
Tack alla för de fina presenterna!







fredag 9 november 2012

Väntan

Snart får man gå hem för dagen. Ska bara hjälpa min lilla tant som kommer med taxi snart och gå på promenad med en annan.
Inte behöver man skynda iväg till dagis efter jobbet heller för Catarina ska hämta Milo idag. Känns lugnt och skönt just nu.

(kl 14.32)


torsdag 8 november 2012

Lilla Elin

Är hos Shilan på lite fika och tittar på hennes lilla bebis som blir 1 månad idag.

(kl 13.54)


Utvecklingssamtal

Nu på morgonen var det utvecklingssamtal med den pedagog som har störst ansvar för Milo. Och allt var så bra, vi har en liten guldklimp. Det enda som vi ska börja med är att låta Milo klä av sig själv och blir han upprörd (som han alltid blir direkt) får han vara det ett tag och verkligen försöka själv. Nu är det hårda bud. Vi har precis börjat med seriös pottrutin, men eftersom han går så mycket på dagis bad jag dem att erbjuda han pottan vid blöjbyten. Det skulle dem göra och förhoppningsvis ger det Milo lite inspiration när han ser andra barn och det blir lite lättare för oss. 

Tänk att den här lilla plutten blivit så stor och duktig :)

onsdag 7 november 2012

Kom igen!

Måndag och tisdag har jag bara gjort nödvändiga saker och jobbat kväll. Men mitt problem just nu är att jag inte har någon motivation. Vill liksom inte göra något utan går lite som i en dimma. Det passar sig inte riktigt för har massor kvar att plugga innan provet den 23e och man är ju inte den roligaste att bo med heller kan jag tänka mig. Stackars mina pojkar.
En av mina tanter tycker jag borde vila. Själv tycker jag inte att jag har så jätte mycket att göra och sorgen efter morfar borde lagt sig.
Tror inte det är tid jag behöver, mer en spark i a***et.

(kl 12.39)

söndag 4 november 2012

Trevlig helg

God mat, trevligt sällskap, lite fest och spa.
Nu ska vi snart kliva av båten och ta bussen tillbaka till Uppsala.
Längtar efter min fina pojke.!










lördag 3 november 2012

Hytten

Nu har vi fått gå till våra hytter. Känns väldigt lyxigt och bubbel ingår. Nu ska vi byta om lite och sen blir det 5- rätters.



Lyxkryssning

Nu är jag, Eric, Emma och Erik på väg till Stockholm. Vi ska åka dygnskryssning med Birka paradise.

(kl 14.20)



fredag 2 november 2012

Många bäckar små, eller?

När vi var till Willys idag köpte jag bland annat julkort. De har julkort där man stödjer cancerfonden så passade på. Men jag blir lite irriterad när man köper en produkt för 69 kr och så går bara 7 kr till fonden. Ska vi besegra cancern någon gång borde det väl ändå vara typ 50 kr minst som går dit.


Hemma idag också

Vi tar en liten förmiddags promenad till Willys med cykeln :-)

(kl 9.09)


torsdag 1 november 2012

Två sjuklingar

Både jag och Milo är hemma idag. Vi är förkylda. Vi är inte helt utslagna men orkar inte med något långvarigt, så därför skippar vi jobb och dagis för lite lugn och ro så vi blir friska snart.