fredag 29 juni 2012

Sommarlov och semester

Idag var sista passet så nu har jag 6 veckor semester :-) det betyder också att Milo har sommarlov. Jag fick inte bara med mig Lillis hem utan även alla hans kläder, blöjor m.m. som han haft där under våren. Inte den bästa dagen att ta cykeln.
En liten söt sak vi fick med var hans solros som han sått, så nu har han två plantor i fönstret. Blomman och basilikan han sådde med mormor.


onsdag 27 juni 2012

Milo surfar lite på plattan


Ordning och reda.. pengar idag faktiskt

Idag har jag och Milo tvättat och städat hela lägenheten ordentligt. Eller ja, jag gjorde det och Milo var i närheten ;-)
Nu är kl 18.30 och jag hoppas Milo lägger sig snart så man får lite kvalitets tid med älsklingen.

tisdag 26 juni 2012

Sömerskan

Ikväll var jag till sömerskan med min klänning för den ska fixas lite innan bröllopet. Catarina följde med som sällskap.
Äntligen känns det avslappnat och roligt att ordna inför bröllopet igen :-)

Pippi fågel

Slutade halv två idag och var bara hem och vände innan jag hämtade upp Milo. I närheten av dagiset satt en liten fågelunge på marken och såg ledsen ut. Men tror inte den var skadad för när jag skulle titta lite närmare kunde den flyga lite.
Sen åkte vi till Gränby för en träff med Linda. Vi fikade och så köpte jag en liten present till den nya bebisen. Längtar verkligen tills jag får träffa henne.



måndag 25 juni 2012

En liten bebis

Jobb som vanligt idag. Sjukt jobbigt bara för det regnade som fan så var genomblöt hela passet. Hade samtal med chefen när jag slutat. Sådant man har en gång om året så jag hade inte gjort något fel. Tvärtom var hon jätte nöjd med mig :-)

Ikväll träffade jag Johanna, Helena och Åsa på middag. När vi satt och åt fick jag ett sms av Emma.. hon hade fått sin lilla flicka. Vad jag längtar tills jag får träffa den.

söndag 24 juni 2012

Herregud

Sitter hos en tant som har måltidsstöd. Hon är nog den tråkigaste och drygaste vi har. Först sitter hon och beklagar sig på allt. Sen när jag säger hur duktig hon är som klarar sig så bra själv ändå, ja då har hon inga krämpor och förstår inte alls vad jag pratar om. Lite svårt att föra en konversation.
Jobbar till halv två idag så det är skönt.

Igår var det jobb 7-16, sen hem och duscha innan vi träffade Emma, Erik och lilla Leo på middag.

onsdag 20 juni 2012

Förkylning

I måndags blev jag förkyld men tänkte ändå jobba mina tre pass tis-tors. Men när jag vaknade upp igår morse var det för jobbigt så fick sjuka mig.
Idag när jag vaknade mådde jag mkt bättre så ska gå till jobbet imorgon.
Det var skönt att vara hemma och ha Milo på dagis för fick mycket gjort. Har tvättat den vanliga tvätten plus klädseln till soffan och storstädat. Snälla Catarina hämtade Milo så jag kunde ånga på.
På kvällen träffade jag "tjocka" Shilan över middag :-)



söndag 17 juni 2012

Man blir lite gladare

Tänkte pigga upp med en söt sak i regnet. Läs noga på bilden.


Fördomsprofilen

Eric lyssnar på P3, så varje helg jag är ledig lyssnar jag också på morgonen. De har en programpunkt som heter fördomsprofilen vilket går ut på att man ringer in och svarar på frågor. Sen ska en panel, utifrån svaren, säga hur man är som person. Har länge tänkt ringa in och idag var jag redo men då är det sista programmet innan sommaren så den punkten utgår :-(
Får ringa i höst. Tycker det skulle vara kul och höra vad de säger. 

Skulle ni våga ringa?

lördag 16 juni 2012

Rix fm


Yeeeess

Äntligen är tärnklänningarna beställda. Är på väg hem från Stockholm nu med Sara och Catarina där vi provat massa klänningar och hittat den rätta :-)

fredag 15 juni 2012

Uppdatering

Idag har jag jobbat hela dagen. När jag kom hem gjorde vi oss i ordning och åkte ut på middag i balingsta.
Börjar ta mig upp och känna mig lite bättre på alla plan.

Ska ni se på fotboll? Heja Sverige :-)

torsdag 14 juni 2012

På landet

Magen är fortfarande lite upprörd men stabil.
Jag och Milo åkte ut till mamma för skulle ordna en inbjudan till prästen. Vi ska ha möte ikväll ang bröllopet och eftersom det är Erics gamla kompis som ska viga oss ville vi bjuda in honom och hans blivande ordentligt.


onsdag 13 juni 2012

Bättre?

I morse när jag vaknade mådde jag bra, så efter frukosten satte jag igång att städa lägenheten. Det var skitigt och saker överallt. Men när jag var klar med det och lunchen var avslutat började jag må illa igen. Har gjort det sedan dess också, men hoppas att det bara är att jag inte är helt återställd.
Känner mig låg och det enda som gör mig glad just nu är mina pojkar och Gynning`s inlägg, hon har ju fått en liten bebis.

måndag 11 juni 2012

Så var det min tur

Hade sett fram emot idag för Linda skulle komma hit på lunch. Tror ni inte jag blir magsjuk. Förra gången fick hon och jag ställa in för Milo vart det. Helt sjukt! Natten har varit hemsk och är helt tömd i mina blåsor, säckar och tarmar :-S Huvudet känns som det ska sprängas. Ska dricka lite saftsoppa och kanske jag får behålla den
Håll tummarna.

Så många känslor

Milo blev snabbt frisk från sin magsjuka, han kräktes inget mer efter frukosten i torsdags.
Däremot fick jag ett besked som jag inte kan hantera. Enda sen i torsdags eftermiddagen har alla känslor löst av varandra både på jobbet och privat.
Jag har känt så mycket i mitt liv men nu vill jag stänga av den kanalen. Orkar inte med mina känslor längre. Fast jag har så många omkring mig är ensamhet alltid den starkaste.

torsdag 7 juni 2012

Magsjuk

Tror min lilla prins har blivit magsjuk. Igår när jag kom hem från jobbet vaknade han till och ville inte somna igen om inte jag låg bredvid. Vid 2 tiden vaknade jag av att han kräks. Vi hann inte mer än att torka upp och lägga oss igen innan han kräktes en gång till. Sen var det lugnt resten av natten men hela frukosten fick han upp. 
Hoppas han får behålla maten/vätskan resten av dagen. Hade inte längtat efter att torka spya på min lediga dag.


måndag 4 juni 2012

Har inte försvunnit

Hade jätte kul på festen i lördags och fick så hatten passa. Var helt död på söndagen men sen var vi väg på löp/pizza kväll kl 15. Det blev ingen löpning för mig (igen) men en flottig bakis pizza :-)
Ikväll är det jobb och jag har en som ska lära sig inför sommaren.

lördag 2 juni 2012

Fina Åsa


30 års kalas och fest

Vid lunch åkte vi och gjorde lite ärenden. Sen drog vi vidare till Knivsta för att fira Lina som fyllt 30 år.
När vi kom hem blev det ett klädbyte innan jag åkte för lite fest med jobb tjejerna.



fredag 1 juni 2012

Dags att få lite gjort

Är i balingsta för att fixa med massa saker. Först ut är städning av bilen. Milo är med ute och eftersom alla pratar om att man inte ska göra skillnad på könen så klädde jag Milo till en riktig hen :-P
Rosa stövlarneutralt på kroppen och blå mössa.